BAŞKAN EROĞLU: HER ZAMAN BAYANLARIMIZIN EMRİNE AMADEYİZ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

BAŞKAN EROĞLU: HER ZAMAN BAYANLARIMIZIN EMRİNE AMADEYİZ

Behzat Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi 2. Yaş gününü...

2017-03-16
BAŞKAN EROĞLU: HER ZAMAN BAYANLARIMIZIN EMRİNE AMADEYİZ

8 Mart 2015 Dünya Kadınlar Gününde Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu tarafından açılışı yapılan Behzat Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi 2. Yaş gününü kutladı.

1800 M2 alan üzerine kurulu, 9 Derslik, 1 Lezzet Atölyesi, 1 Konferans Salonu, 1 Spor Salonu ve çocuklar için kreş bulunan Behzat Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi'nde 6156 kursiyer bugüne kadar eğitim aldı. Halen 1153 hanım kurslarına devam ediyor.

2. Yaş günü kutlama etkinliğine katılan Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, her zaman bayanlarımızın emrine amadeyiz diyerek, hanımların desteği ile bu merkezlerin daha da güçleneceğini belirtti.
Bu tesisi açarken bizler tercih edilir mi diye düşünmedik değil. Ancak açılışını yaptığımız günden itibaren hanımlarımız yoğun bir ilgi gösterdi ve bu tesisin ne kadar faydalı olduğunu gördük. Bu merkezde okuma-yazma kurslarından mezun olanların kep atma törenine şahit olduk. Burada oluşan arkadaşlıkları gördük, tarifi imkânsız mutluluklarınıza şahitlik ettik.
Bizler sizlerin gönlünde sevgiyi çoğaltabilirsek, sizlerin gönlüne girebilir duanızı alırsak ne mutlu bizlere. Şeyh Edebali'nin dediği gibi; "İnsanı yaşat ki Devlet Yaşasın". Her şeyimiz insanımız için. Elimizden geldiğince, terimizin son damlasına kadar bu şehir için çalışmaya, insanımızın yüzünü güldürmeye, sizleri memnun etmeye sonuna kadar devam edeceğiz.
Sizler hep bizim yanımızda oldunuz. Gerek dualarınızla gerekse Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezlerinin neler yaptığını Tokat'a anlatma anlamında hep yanımızda oldunuz. Bir işi kadın isterse onun elinden hiçbir şey kurtulmaz. Yeter ki hanımlarımız bir şeye karar versin, azmetsin. Allah'ın izni ile o boşa çıkmaz. Bizler yaptığımız birçok çalışmada önce hanımlarımız, bayanlarımız diyoruz. Bundan sonra da hep böyle devam edecek. Sizler için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
TOKİ'YE Kültür ve Sanat Merkezi Açacağız
Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, bugüne kadar Behzat ve Karşıyaka olmak üzere iki tane Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi açtıklarını belirterek üçüncü Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi'nin TOKİ bölgesine açılacağının da müjdesini verdi.
Başkan Eroğlu, "Nüfus yoğunluğunu göz önünde bulundurarak, orada ki hemşerilerimizin taleplerini dikkate alarak Toki bölgesine bir tane Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi açacağız" dedi.
Başkan Eroğlu'nun konuşmasının ardından Behzat Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan yaş günü pastası kesilerek, katılımcılara ikram edildi.

Sayfa Başı