TÜGVA TOKAT İL TEMSİLCİLİĞİ TÖRENLE AÇILDI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TÜGVA TOKAT İL TEMSİLCİLİĞİ TÖRENLE AÇILDI

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Tokat İl Temsilciliği ...

2017-03-16
TÜGVA TOKAT İL TEMSİLCİLİĞİ TÖRENLE AÇILDI

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Tokat İl Temsilciliği TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı.

Vakıf önünde düzenlenen törene Vali Cevdet Can, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, Vakıf Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu'nun yanı sıra ilçe belediye başkanları ve kurum müdürleri katıldı.

Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan'ın Mehteran Takımının marşları eşliğinde 15'liler tarafından karşılandığı törende Vakfın Tokat İl Temsilcisi Aykut Kağnıcı, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet ve Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu yaptıkları konuşmada TÜGVA Tokat Temsilciliğinin hayırlı olmasını dilediler.

Daha sonra konuşan Bilal Erdoğan, "Burada çok hayırlı bir iş için buluştuk. Türkiye Gençlik Vakfımızın temsilciliğini açıyoruz. Türkiye Gençlik Vakfı, gençlerimizin geçmişiyle barışık bir şekilde geleceğini kurmasını arzu eden bir vakfımız. Gençlerimiz kendi değerlerinden kopmadan, kendi değerleriyle barışık bir şekilde inancını kuşanarak geleceği kurmayı hedefliyor. Dünyadan kopmadan dünyada medeniyet denen noktaların daha ötesine insanlığı taşımak için çalışacak bir gençlik gayesini taşıyor. Bugün de evvela Necip Fazıl'ın da hayalindeki gençliği bu topraklarda yeniden vücuda getirmek için çalışıyor. Onun için Türkiye Gençlik Vakfımızın bütün çalışmaları çok değerli. Anadolu'nun her tarafında bu tür çalışmaları destekliyoruz. Biz de yanlarında olmaya çalışıyoruz. Çünkü artık belki genç değiliz ama gençlerin yanında olduğumuzda da kendimizi genç hissedeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından vakfın açılış kurdelası Vali Cevdet Can, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan ve programa katılan davetliler tarafından kesildi.

Tokat'ta bir dizi programlara katılan Bilal Erdoğan, Vali Cevdet Can ve Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu beraberinde Mevlevihane'yi ziyaret etti. Mevlevihane'yi büyük bir beğeni ile gezen Bilal Erdoğan, Şehrazat Restaurant'ta düzenlenen yemekte sivil toplum kuruluş temsilcileri ile bir araya geldi.

Sayfa Başı