DSİ Müdürü Karaca, Gözyaşlarıyla Uğurlandı | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

DSİ Müdürü Karaca, Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Devlet Su İşleri (DSİ) 72'nci Şube Müdürü Mehmet Karaca ...

2017-04-09
DSİ Müdürü Karaca, Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Devlet Su İşleri (DSİ) 72'nci Şube Müdürü Mehmet Karaca (54) için görev yerinde tören düzenlendi.

Ankara'dan Tokat'a getirilen Mehmet Karaca'nın cenazesi hastane morgundan cenaze aracı ile alınarak 14 yıldır müdür olarak görev yaptığı Devlet Su İşleri (DSİ) 72'nci Şube Müdürlüğüne getirildi. DSİ Müdürlüğü bahçesinde Karaca için düzenlenen törene Tokat protokolü başta olmak üzere milletvekilleri, mesai arkadaşları, ailesi ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşma yapan Samsun DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Kanık, Karaca'nın rahatsızlanması sonucu ağır bir ameliyat geçirdiğini ve bağırsak enfeksiyonu nedeni ile ambulans helikopter ile Ankara'ya sevk edildiğini, fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybettiğini söyledi. Karaca'nın görevi süresince önemli işlere imza attığını ve yaptığı çalışmalarla takdirler topladığını ifade eden Kanık, değerli bir insanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Tokat Valisi Cevdet Can ise konuşmasında Karaca'nın mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalışmış birisi olduğunu belirterek, "Bu topraklara basmadığı yer yoktur. Aramızdan ayrıldı ancak eserleri ile buradaki namı ile yaşayacaktır" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından İl Müftüsü Ahmet Erdem tarafından dua okunarak helallik alındı. AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ise yakın arkadaşı ve hemşehrisinin arkasından gözyaşı döktü. Karaca'nın cenazesi son yolculuğuna uğurlanmak üzere Erbaa ilçesine belediye cenaze aracı ile gönderildi.

Tokat'ta bir süredir özel bir hastanede tedavi gören Karaca, durumunun ağırlaşması üzerine ambulans helikopterle Ankara Lokman Hekim Hastanesine sevk edilmişti. Bağırsak iltihaplanması nedeniyle tedavi gören Karaca, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. DSİ 72'nci Şube Müdürü olarak 2003 yılında göreve başlayan Mehmet Karaca, evli ve iki çocuk babasıydı.

Sayfa Başı