KIRMIZI KART GÖRMEYEN TEK TAKIM TURHALSPOR | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

KIRMIZI KART GÖRMEYEN TEK TAKIM TURHALSPOR

283 takım arasında kırmızı kart görmeyen tek takım

2017-04-13
KIRMIZI KART GÖRMEYEN TEK TAKIM TURHALSPOR

Tokat, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Turhalspor, 283 takım arasında kırmızı kart görmeyen tek takım unvanına sahip oldu.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta oynanan 24 maçta; 8 galibiyet, 6 beraberlik, 10 mağlubiyet ile 30 puanla ligi 7. sırada tamamlayan Turhalspor, kırmızı kart görmeyerek takım olarak ayrı bir başarıya imza attı. Kulüp yetkilileri yaptıkları araştırmada takımın sadece amatör ligde değil Spor Toto Süper Lig, TFF 1. Lig, Spor Toto 2. Ligi, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig'lerinde bulunan 283 takım arasında kırmızı kart görmeyen tek takım olduğunu öğrendiklerinde farklı bir sevinç yaşadı.

Turhalspor Teknik Direktörü Berkay Sağlam, sezon boyunca takımın centilmence maç oynadığını belirterek, "Kimsenin hakkını yemeden, kırmızı kart görmeden futbol dışına çıkmadan bunları yapmak bizi ayrı mutlu etti. Turhalspor Türkiye liglerinde amatör, profesyonel kırmızı kart görmeyen tek takım olma unvanını sağladı diye konuştu.

Takım kaptanı Fatih Özdemir ise takım olarak maçlarda özverili olarak daha sakin daha temkinli olmaya özen gösterdiklerini ifade ederek, Kırmızı kart görmeden gayet centilmence, hiç bir maçımızda kavga olmadan güzel bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Pozisyon icabı ufak tefek pozisyonlar nedeni ile sarı kart gören oyuncularımız oldu dedi.

Turhalspor Kulüp Başkanı Erol Ayten, Hedefimiz BAL'da tutunmak ve bunu da başardık diyen Ayten, bizi sevindiren diğer bir husus ise Türkiye genelindeki takımlar arasında sadece Turhalspor'un kırmızı kart görmeyen tek takım olması bizleri ayrıca sevindirdi. Çok gururlandık. Sporcularımıza, yönetimimize, antrenör arkadaşlara hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerek belediye gerek esnaf olsun sezon sonuna kadar kendilerine destek oldu. Fakat biraz maddi sıkıntılarımız var. Federasyonun centilmence maçlara çıkan takımımıza bir ödülü olursa futbolcularımıza hediye olarak takdim etmeyiz arzu ediyoruz dedi.

Amatör Küme'de şampiyon olan Niksar Belediyespor'la play-out maçında karşılaşacak olan Turhalspor, hazırlıklarına sentetik sahada devam ediyor.

Sayfa Başı