KOLUNU İŞ MAKİNASINA KAPTIRMIŞTI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

KOLUNU İŞ MAKİNASINA KAPTIRMIŞTI

Reşadiye'de iş makinesine kaptırdığı kolu kopan

2017-05-03
KOLUNU İŞ MAKİNASINA KAPTIRMIŞTI

Tokat'ta iş makinesine kaptırdığı kolu kopan işçinin kolu yerine dikilemedi. Mustafa Top isimli işçi buna rağmen şükrederek çevresindekilere dua etti.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kil öğütme makinesine kolunu kaptıran iki çocuk babası Mustafa Top'un (40) sol kolu omuzuna yakın bir noktadan kopmuştu. Reşadiye'den ambulansla Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık ve Araştırma Hastanesine sevk edilen işçi, burada yapılan tedavisinin ardından ambulans helikopter ile Ankara'ya Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine sevk edilmişti. Yaklaşık 5 saat süren ameliyatta yapılan tüm müdahalelere rağmen işçinin kolunun yerine dikilemediği öğrenildi. İşçinin ağabeyi Sinan Top ise kardeşinin sağlık durumunun iyi olduğunu kopan kolunun yerine dikilmemesinin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Kardeşimi dün saat 3.30 ameliyata aldılar. Ameliyat yaklaşık 5 saat sürdü. Doktorlar kol kopma esnasında çok zedelenmiş, kalbe giden bir önemli damardan dolayı da hayati riskin yüksek olacağını ve bunun için kolun yerine getirilemeyeceğini söylediler. Onun yerine plastik cerrah kardeşimin kopan kolunun yerine protez kol takacak. 10 gün hastanede tedavi görecek. Ameliyat sonrası kardeşimin sağlık durumu çok şükür iyi buna da şükür" dedi.

Ameliyattan çıktıktan sonra yakınları tarafından hasta yatağında görüntülenen işçi Mustafa Top, "Soranların hepsine selam olsun. Hepsinden Allah bin kere razı olsun iyiyim Allah şükür olsun. Bunda şükür Yaradan'dan gelene boynumuz kıldan ince Hepinizden Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

Sayfa Başı