BEYLİKDÜZÜ APARTMAN GÖREVLİLERİ DERNEĞİ PİKNİKTE BULUŞTU | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

BEYLİKDÜZÜ APARTMAN GÖREVLİLERİ DERNEĞİ PİKNİKTE BULUŞTU

Beylikdüzü Apartman Görevlileri Derneği tarafından...

2017-05-17
BEYLİKDÜZÜ APARTMAN GÖREVLİLERİ DERNEĞİ PİKNİKTE BULUŞTU

Başkanlığı hemşehrimiz Ahmet Uzun'un yaptığı Beylikdüzü Apartman Görevlileri Derneği 2.piknik şölenini geçtiğimiz haftasonu Çatalca İnceğiz Köyünde gerçekleştirdi.

Oldukça eğlenceli geçen pikniğe İş,sanat ve siyaset dünyasındanda bir çok isim katıldı.

Beylikdüzü Apartman Görevlileri Derneği Başkanı Ahmet Uzun piknik sonrası yaptığı konuşmada:

Beylikdüzü Apartman Görevlileri Dernegimizin 14 Mayıs Pazar günü Catalcada 2.sini düzenlediğimiz pikniğimizde bizleri yalnız bırakmayan, kurulduğumuz günden beri yapmış olduğumuz tüm organizasyonlarında her zaman yanımızda olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bu pikniğimizde de bizlere büyük destek verdi.Pikniğimizin yer tahsisinden ses sistemine, Çocuklarımızın için palyonçolardan mısır patlağı ikramına kadar birçok hizmeti bize sunan Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na şahsım, yönetim kurulum ve üyelerim adına sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.O bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı bizlerde onu hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız.19 Mayıs'ta açılacak olan Beylikdüzü'nün yeşil mirası Yaşam Vadisinin açılışındada tüm üyelerimizle birlikte Başkanımızın yanında olacağız....

Ayrıca pikniğimize katılan Beylikdüzü Eski Belediye Bşk. Vehbi Orakcı, Delta Holding Yönetim Kurulu Bşk. Seyithan Issız, Mert Holding Yönetim Kurulu Bşk. Halis Kahriman, Sosyal Yard Müd. Ömer Faruk Koçyiğit, Belediye Meclis Üyesi Haluk Karataş, Erbaa Dernekler Fed. Bşk. Fevzi Akbulut ve yönetimi, CHP Milletvekili Başak hnm, Mimaroba Bartınlılar Dernek Bşk. Ahmet Üstünyer ve yönetimi, Keçeci drn bşk Ali Tepe, Beylikdüzü Tokatlılar drn bşk Zafer Darakcı ve yönetimi, Demirkıran arsa ofisi sah Abdullah Demirkiranek ve Emre Demirkıran, İnceler yatırım sah Murat Ince ve Muharrem İnce, Liberti Su Arıtma Davut Güvercin abim, değerli yonetimim ve uyelerime yürekten teşekkür ediyorum, telefonla arayan katılamamanın üzüntüsünü bildiren Basaksehir bld meclis üyesi Muammer Çınar, Asagicandir drn bşk Hüseyin Koyuncu, Akça köyü drn bşk Mehmet Kapusuz, koyumun değerli büyüğü Efendi abi(Kadir Arıkan)'a çok teşekkür ediyorum dedi.

Sayfa Başı