İSTANBUL TOKATLILAR EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİNDEN ZİYARET | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

İSTANBUL TOKATLILAR EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİNDEN ZİYARET

İstanbul Tokatlılar Eğitim ve Kültür Derneği Beşiktaş Belediye Başkanı .....

2017-05-18
İSTANBUL TOKATLILAR EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİNDEN ZİYARET

Kurulduğu günden beri adından sık sık söz ettiren İstanbul Tokatlılar Eğitim ve Kültür Derneği Beşiktaş Belediye Başkanı Sn. Av. Murat Hazinedar'ı makamında ziyaret etti.İlk kongresinde 40 kız öğrenciye burs vererek gündeme gelen Tokatlılar Eğitim ve Kültür Derneği daha sonrada 23 Nisan'da 23 çocuğumuza Bisiklet projesini hayata geçirerek her geçen gün yeni faaliyet ve projelere imza atmaya devam ediyor.

İstanbul Tokatlılar Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Eda Yılmaz ziyaret sonrası yaptığı açıklamada: "Gelecek gençliğimizde; Gençliğimizin geleceği eğitimde" diyerek aynı duygu ve düşüncelerle bu meşakkatli yola baş koyduğumuz, Tokatımızın değerli ilçe ve köy dernekleri başkanları ve federasyon yöneticilerimiz, önceki dönem vakıf başkanımız ve İstanbul Tokatlılar Eğitim ve Kültür Derneği yönetim kurulumuz ile; 19 Mart 2017 tarihinde gerçekleşen ilk olağan genel kurulumuza katılarak 40 kız öğrencimize burs desteği sağlayan Beşiktaş belediye başkanımız Sn. Av. Murat Hazinedar'ı makamında ziyaret ettik.

Beşiktaş belediye başkanımız Sn. Av. Murat Hazinedar ile İstanbul Tokatlılar Eğitim ve Kültür Derneğimizin gerçekleştirmeyi planladığı; İstanbul ve Tokattaki hemşehrilerimize yönelik etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulunduğumuz verimli toplantımızda, ihtiyaç sahiplerimiz ve eğitim desteklerimiz üzerine kıymetli görüşlerini paylaşan başkanımıza teşekkür ediyoruz.

"İstanbul'da Tokatlıların bir belediye başkanı yok derlerse, sana kızarım Eda hn." diyerek bizleri son derece mutlu eden, sadece sözle değil icraatları ile de her daim varlığını hissettiren; bu toplumun tüm değerleri ile barışık hem itikatlı ve inançlı bir insan oluşu ile mutlu olup kendimize yakın bulduğumuz; hemde Atatürk'ün tüm değerlerine saygılı duruşu ile gurur duyduğumuz belediye başkanımız; derneğimizin kurulduğu günden bugüne kadar geçen süreçte hiçbir ayırım gözetmeksizin yürüttüğümüz projelerimizde ki çizgimizi çok beğendiğini ve tüm desteği ile derneğimiz vesilesi ile Tokatlıların yanında olduğunu bir kez daha dile getirdi.Kendisi de Ordu'lu olan sevgili başkanımıza, ortak yaylamız Perşembe'den başlayan keyifli Tokat sohbeti için, misafirperverliği ve destekleri ve dostlukları için çok teşekkür ediyorum. dedi.

Sayfa Başı