HEMŞEHRİMİZ ERHAN GÖK'ÜN İKİNCİ KİTABI ÇIKTI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

HEMŞEHRİMİZ ERHAN GÖK'ÜN İKİNCİ KİTABI ÇIKTI

İkinci kitabı Muamma'da bu defa okurlarıyla şiirle buluşan yazar...

2017-06-09
HEMŞEHRİMİZ ERHAN GÖK'ÜN İKİNCİ KİTABI ÇIKTI

İkinci kitabım olan Muamma da bu defa okurlarımızla şiirle buluştuk. Farklı iklimlerin mevsimidir şiir. Anlamlar sahibine özgüdür. Kimine göre fırtınalar koparken kelimelerin metaforlarında, kimine göre dizeler sütlimandır. Şair yazdıktan sonra ondan çıkmıştır artık. "benim duygularım" diyemez, dememeli de. Çünkü şiirdeki his evrenseldir. Kim ne anladıysa şiir onundur.

Şiir, hayata teleskopla bakmak gibidir bir nevi. Sayfalarca yazıp anlatamayacağımız beyanları birkaç dizeyle özgürlüğe kavuşturmaktır. Ne zaman dolarsa hüzün torbası bir şairin Sessizliğe bürünür sözleri Çığlıkları duyulur sonra kaleminin. Kim bilir sevdaya sevgiliye dair aynı kelimeleri yazan kaç milyonuncu kişiyim..

Hayaliyle yandığım geceler, hiç bitmesin dediğim rüyalar, kâh küstüğüm kâh barıştığım sevgili ..

Kim bilir kaç milyonuncu kişiyim sevdaya düşen.. Der şair.

Muamma kitabımızda Her bir şiirde ayrı bir ana, ayrı bir sevdaya tanıklık edip, kâh denizde kâh karada, bir gün yalnız bitap ve de umutsuz, bir gün sevgiliyle yüreğinde kelebekler uçuşan sevilen ve de sevdalı ve bir o kadar da hayattan umutlu şiirler bulacağız..

Dedik ya şiir bu; yüreğe dokunan, yaşanmışlıklara yaşanamayanlara alıp götüren. Bu kitaptaki şiirler de sizi ayrı ayrı maceraya kalp ağrısına çağırıyor. Kalp ağrısı çekmeyen ne bilsin ki kalbin değerini..

Var mısınız kalp ağrısı çekmeye?

Sadece kitabımızı okuyanlara değil tesadüfen dokunanlara da saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Erbaagundem.com ve değerli yazarı Sezgin KANAT Beye desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

Erhan GÖK

Sayfa Başı