Şehit Çocuğuna Kırmızı Plakalı Sünnet Aracı | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Şehit Çocuğuna Kırmızı Plakalı Sünnet Aracı

Tokat Valisi Dr. Ömer Toraman gönüllerde taht kurmaya devam ediyor...

2017-07-10
Şehit Çocuğuna Kırmızı Plakalı Sünnet Aracı
Vali Dr. Ömer Toraman, Ağrı Doğubeyazıt Çaldıran Karakolu Karakent köyü mevkisinde 2015'te yol emniyet ve kontrol görevi sırasında şehit olan Uzman Çavuş Musa Bayrak'ın oğlu Berkay Bayrak'ın sünnet düğünü için makam aracını tahsis etti.
Düğün için süslenen makam aracı şehidin ailesinin yaşadığı Topçubağı Mahallesi Yurt Sokak'taki eve gönderildi.
Makam aracına binen şehidin oğlu Berkay Bayrak, makam aracına eşlik eden konvoyla şehir turu yaptı.
Şehir turunun ardından sünnet düğününün yapıldığı alana gelen Berkay Bayrak, burada kendisini bekleyen Vali Dr. Ömer Toraman ve protokol mensuplarının ellerini öptü.
Basın mensuplarının soruları üzerine açıklama yapan Vali Toraman, mutlu gününde şehit oğlu Berkay Bayrak'ı yalnız bırakmadıklarını ifade ederek, şunları söyledi.
"Berkay'ın sünnet törenini gerçekleştireceğiz. Allah ona uzun, sağlıklı ömür versin. Hızla büyüyor, memleketine ve ailesine faydalı birisi olacak inşallah. İlerde belki de görevi kendisine teslim ederiz. Vali amcasının arabası ile dolaşmak istemiş. Konvoyunu yaptı, dolaştı. Biz onun mutlu gününde yanında olmaktan dolayı çok mutluyuz. Şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz milletimizin bize emaneti. Bizim en değerli varlıklarımız. Onlar için yapamayacağımız şey yok. Onların yanındayız. Her zaman onların destekçisiyiz. Allah şehitlerimize rahmet etsin. Onların sayesinde bu memleket huzur ve güvenlik içinde. Şehitlerimizin çocukları bizim çocuklarımız. Berkay da bizim yavrumuz."
Berkay Bayrak ise "Büyüyünce jandarma olmak istiyorum. Bugün çok güzel. Hep böyle olsa keşke." dedi.
Sünnet törenine Vali Dr. Ömer Toraman ve eşi Neşe Toraman, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, Berkay'ın ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Sayfa Başı