15 TEMMUZ BASIN AÇIKLAMASI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

15 TEMMUZ BASIN AÇIKLAMASI

Hak-İş Tokat İl Temsilcisi ve Hizmet-İş İl Başkanı Resul Demir 15 Temmuz Destanına ilişkin ....

2017-07-14
 15 TEMMUZ BASIN AÇIKLAMASI

Hak-İş Tokat İl Temsilcisi ve Hizmet-İş İl Başkanı Resul Demir 15 Temmuz Destanına ilişkin bir basın açıklaması yaptı.

İl Başkanı Resul Demir yaptığı açıklamada; Türkiye'nin dünyada algısı değişen bir ülke olduğunu belirtti.

Hak-İş Tokat İl Temsilcisi ve Hizmet-İş İl Başkanı Resul Demir o geceye ilişkin yaptığı açıklamada; "15 Temmuz bin yıllık siyasi tarihimizin, Malazgirt'ten beri verdiğimiz mücadelenin bir dönüm noktasıdır. 15 Temmuz artık geri dönmeyeceğimizin, gerekirse binlerce şehit verip yolumuza devam edeceğimizin, 20. Yüzyılın dondurulmuş tarihini sona erdirdiğimizin bütün dünyaya duyurulmasıdır.

15 Temmuzun üzerinden bir yıl geçti ve bu bir yıl boyunca 15 Temmuz'da yaşadığımız ihaneti konuşmadığımız tek bir gün kalmadı. Çünkü o gece başımıza gelen musibetin perdelerin hale aralayabilmiş değiliz. 15 Temmuz'da milletimiz, yalnızca palazlanmış ve küresel merkezlerin emrine girmiş bir şer gücünü ortadan kaldırmadı. Mensupları yüz binleri aşmış bir robot topluluğuna karşı da tarihte ilk büyük zaferini elde etti.

15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan o gece sokaklara akın eden yüzbinlerce vatandaş Türkiye'de bir demokrasi zaferi kazanılmasnı sağladı. Nöbetler sadece Türkiye'de değil, birçok ülkede yapıldı. 15 Temmuzda tüm dünyada Türkiye algısı büyük oranda değişti. Türkiye'nin diğer ülkelerden farklı olduğu, Türkiye halkının emperyalizme, sömürgeciliğe, askeri darbelere karşı nasıl direndiği, bu uğurda canını vermekten geri durmadığı anlaşıldı.

O gece biz tarihi dönüştürdük. Onlarca devlete karşı savaş verdik. Bu son istiklal savaşıydı ve zaferle çıktık. Allah milletimizin yanında olduğunu gösterdi. Zafer yolunda, o büyük yürüyüşe, daha sağlam, daha güçlü adımlarla devam edeceğiz.

15 Temmuz'da bizlerde Hak-İş Sendikası olarak tüm üyelerimizle, yönetimimizle vatan için nöbette olacağız" dedi.

Sayfa Başı