BAŞKAN EROĞLU: DONANIMLI, İYİ BİR NESİL İNŞA EDECEĞİZ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

BAŞKAN EROĞLU: DONANIMLI, İYİ BİR NESİL İNŞA EDECEĞİZ

Tüm yurtta olduğu gibi Tokat’ta da ilk ders zilinin çalmasıyla...

2017-09-18
BAŞKAN EROĞLU: DONANIMLI, İYİ BİR NESİL İNŞA EDECEĞİZ

Tüm yurtta olduğu gibi Tokat'ta da ilk ders zilinin çalmasıyla okullar çocuk sesleriyle şenlendi. 2017-2018 Eğitim öğretim yılı ve İlköğretim Haftası nedeniyle Gülbaharhatun İlkokulunda düzenlenen törene katılan Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu donanımlı iyi bir nesil inşa etmek için tüm kurumlarla işbirliği içerisinde gayret gösterdiklerini belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gülbaharhatun İlkokulunda düzenlenen İlköğretim Haftası kutlama programında konuşma yapan Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu; "2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının hayırlar getirmesini dilerim. Güzel bir ülkede kadim bir medeniyetin evlatları olarak, çok bereketli topraklarda yaşıyoruz. Tarihimiz, ecdadımız öyle bir medeniyet inşa etmiş ki; her yere huzuru ve barışı götürmüş. Bugün o medeniyetin temsilcileri olan bizler de yine insan diyoruz. İnsan ve eğitim olmadan hiçbir şey olmaz. Günümüzde eğitime ayrılan bütçenin en fazla olması bunun göstergelerinden biridir.

Bugün kimi öğrencilerimiz ilk defa okullu olurken kimileri ise bir üst sınıfa devam edecekler. Bu eğitim yuvalarında ne kadar iyi insanlar yetiştirirsek geleceğimizi o kadar iyi garantiye almış olacağız. Kara tahtalardan teknolojik sınıflara, Fatih projesine geçilmiş olması, birden fazla sınıfın aynı sınıfta eğitim gördüğü günlerden bugün daha modern bir okul sistemine geçmiş olmamız, eğitimin nereden nereye geldiğinin en iyi göstergesidir. İnşallah ilerde çok daha iyi olacak. Biz de Belediye olarak Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte hareket ederek, birçok hizmeti vermeye çalışıyoruz. Birlikte farkındalık çalışmaları yaparak topluma bu konuda yön veriyoruz. Bundan sonra da yine Eğitim ve Öğretimin yanında olmaya devam edeceğiz. Yarının büyükleri olan evlatlarımızın daha iyi yetişmesi daha donanımlı olması için hep beraberce gayret edeceğiz. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlar getirmesini diler, tüm öğrencilerimize başarılar dilerim" dedi.

Konuşmaların ardından ders zilinin çalınmasıyla birlikte sınıfları gezen Başkan Eroğlu birçok öğrenciyle tek tek ilgilenerek, başarılar diledi.

Sayfa Başı