ESNAFA CAN SUYU OLACAK KREDİ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ESNAFA CAN SUYU OLACAK KREDİ

Tokat Esnaf ve Kefalet Kredi ve Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan,

2017-10-26
ESNAFA CAN SUYU  OLACAK KREDİ

Tokat Esnaf ve Kefalet Kredi ve Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan, esnaf sanatkarın sıkıntılarını aşmada iş yeri veya araç sahibi olmasında verilecek olan kredilerin can suyu olacağını söyledi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın kredi limitlerinin yükseltilmesiyle alakalı verdiği müjdenin detaylarını Tokat Esnaf ve Kefalet Kredi ve Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan dile getirdi. Konuyla ilgili olarak basın açıklaması yapan Başkan Aydoğan, "Esnaf ve sanatkarımızın finans ihtiyacını karşılamak adına hazine destekli kredilerimizi kesintisiz ve daima üst limitten kullandırmaya devam ediyoruz. Bu anlamda bundan böyle kooperatifimizin kefalet limiti işletme kredilerinde 200 bin TL'ye, yatırım 500 bin TL'ye yükseltilmiş bulunmaktadır. İş yeri edindirme kredilerinde şahıs üst limitleri 10 yıla kadar aylık veya üç aylık taksitler halinde kullandırılabilecektir. Taşıt edindirme kredilerinde ise 5 yıl vade ve gene aylık veya üç aylık dönemlerde geri ödemeli kullandırılabilecektir" dedi.

Başkan Aydoğan, esnaf sanatkarın sıkıntılarını aşmada iş yeri veya araç sahibi olmasında verilecek olan kredilerin can suyu olacağını ifade ederek, "Çoluk çocuğunun nafakasını helalinden temin etme gayretindeki esnaf ve sanatkarımız inşallah bu imkanında en etkin bir şekilde kullanacaktır. Biz isteriz ki esnaf ve sanatkarımızın öz kaynakları çok güçlensin ve krediye hiç ihtiyacı olmasın ancak lüzumu halinde de en uygun ve minnetsizce çalabilecekleri kapı gene kendi kuruluşu olan esnaf kefalet kooperatifleri olacaktır" diye konuştu.

Sayfa Başı