TOKAT TARIM FUARI ADETA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TOKAT TARIM FUARI ADETA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

Tokat'ta bu yıl 6'ncısı düzenlenen Tarım Fuarı,

2017-11-14
TOKAT TARIM FUARI ADETA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

Tokat'ta bu yıl 6'ncısı düzenlenen Tarım Fuarı, hafta sonunu tarım teknolojilerini inceleyerek değerlendirmek isteyen vatandaşların akınına uğradı.
Tokat Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesinin de verdiği destekle bu yıl 6'ncısı düzenlenen Tokat Tarım Fuarı, haft asonu dolayısıyla yoğun ziyaretçi akınına uğradı. Tarım ve hayvancılık alanında kullanılan son teknolojilerin sergilendiği fuar, yöresel ürünlerin de olması nedeniyle sektör dışındaki vatandaşları da kendisine çekti. Fuar Yetkilisi Fevzi Atasagun, önceliklerinin tarım ve hayvancılık alanındaki son gelişmeleri Tokatlı çiftçilerin ayağına getirmek olduğunu, bununla beraber sektör içerisinde olmayan vatandaşların da fuar içerisinde bulunan yöresel ürünler stantlarını ziyaret ettiklerini ve hafta sonu kalabalığının esas nedeninin bu olduğunu söyledi.
Atasagun,""Fuar başlamadan önce hedef ziyaretçi sayımızı 100 bin olarak öngördüğümüzü söylemiştik. Ama hafta sonu yaşanan bu kalabalıkla birlikte bu sayının 10 ile 15 bin daha fazla olabileceğini düşünüyoruz. Ben fuarı sahiplenen tüm Tokatlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Tokat'ta inşaat yatırımları olduğunu söyleyen Volkan Türkmen, fuarın içeriğindeki ürünlerin hali hazırda tarım ve hayvancılıkla uğraşanlar için değil, gelecekte bu sektöre yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için de önemli bilgilendirmeler alabileceği bir yapıya sahip olduğunu söyledi

Sayfa Başı