ERBAA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI DÜLGER'DEN BASIN AÇIKLAMASI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ERBAA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI DÜLGER'DEN BASIN AÇIKLAMASI

Erbaa Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Dülger bir basın açıklaması yayınlayarak...

2017-11-18
ERBAA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI DÜLGER'DEN BASIN AÇIKLAMASI

Erbaa Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Dülger son günlerde yaşanan olaylarla ilgili resmi sosyal medya hesabından bir basın açıklaması yaptı.

İşte o Paylaşım...

FIRAT'IN KANI RAHMETİNE BİR DEĞİL BİN FİDAN DİKİLİR

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu.
Bu isimden kimler rahatsız olur? Bu isimden pkklılar, onlara destek sağlayan pkk severler, dış güçlerden yardım alıp ülkemizde olmadık entrika çeviren yerli- yabancı ajanlar ve devletimizi yıkmak için her türlü girişimden çekinmeyen alçaklar rahatsız olur. son günlerde bunlara bir de hangi sektörden olduğu belli olan – rektör- lerde eklendi.
Fetö elebaşı alçağa olmadık methiyeler düzerek koltuğa sahip olanlara 15 temmuz gecesi milletine kurşun sıkanları ayakta alkışlayanlar milleti için can veren şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu adına dikilen bir fidandan rahatsız olmuştur. Neden çünkü kendi milletine şehidimiz sahip çıkmış en ön saflarda şanlı bayrağımızı dalgalandırırken ve dudaklarından ‘ ben varken burada pkk li it fetöcü şerefsiz barınamaz' derken şehit edilmiştir. Asırlardır şehit kanıyla sulanan kutsal vatan toprağına bir şehidin kanı daha akmış, ardında bekleyen kardeşleri adını yaşatmak için bir tanecik fidan dikmiş ama koltuklarında rahat rahat oturan fetö artıkları bundan rahatsız olmuştur. Bu rahatsızlık öyle bir zamana denk gelmiştir ki bakanımız; ‘Abd, pyd ye 3000 tır silah vermiştir.' Açıklamasından sonra bu fidandan rahatsız olmuşlardır. Nato tatbikatında devlet başkanımız ve ulu önderimiz hedef tahtasına oturtulup ateş edildikten sonra bu rahatsızlık meydana gelmiştir.
Dünyada üzerimize tüm namlular çevrilmiş ve biz hedef tahtasındayken sayın rektör tüm bunlardan rahatsız olmamış fakat vatanı için can veren bir yiğidin adını taşıyan fidandan rahatsız olmuştur.
Fetö ve artıkları şunu akıllarına kazısınlar bizlerde onlardan rahatsızız. Ayaklarını denk alsınlar ve ruhunu yaşatmak için söz verdiğimiz şehidimizin incinen ruhuna saygıda kusur etmesinler. Bilsinler ki o rahatsız olursa bizde oluruz ve bilsinler ki bu vatanın evlatları artık bu ülkede rahatsız olmayacak ve edilmeyecektir.
Şehidimize yapılan rahatsız edici durumdan dolayı gerekenin derhal yapılmasını istiyor ve ülkücü Türk gençliği adına şehidimize ve devletimize her daim sahip çıkacağımızın bilinmesini ve unutulmamasını hatırlatıyoruz.
Fırat'ın bir tebessümüne bin can fedadır,
Bu canı veren Hüda'dır,
Fırat can verip vatanını kanıyla sularken,
Ona yan gözle bakan haindir…

Mehmet Dülger
Erbaa Ülkü Ocakları Başkanı

Sayfa Başı