ERBAA'LI BAŞKANLAR BOĞAZDA BULUŞTU | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ERBAA'LI BAŞKANLAR BOĞAZDA BULUŞTU

Erbaa Dernekler Federasyonu istişare toplantısını....

2017-11-18
ERBAA'LI BAŞKANLAR BOĞAZDA BULUŞTU

Tokat Erbaa Dernekler Federasyonu (ERDEF) Başkanlığında Erbaa'nın tüm köy belde ve mahalle Dernek Başkanları Üsküdar SGK Sosyal tesislerinde Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım'ında katıldığı istişare toplantısında bir araya geldiler.


Toplantı Erbaa Dernekler Federasyonu Başkanı Fevzi Akbulut'un açılış ve selamlama konuşması yaptıktan sonra Federasyon çalışmaları ve projeler hakkında bir bilgilendirme yapmasıyla başladı.Başkan Akbulut toplantıya katılan başta Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım'a ve Başkan Yardımcısı aynı zamanda Erbaaspor Başkanı Bülent Uzun olmak üzere tüm Dernek Başkanlarına,İşadamlarına, hemşehrilerimize ve gecenin sponsoru İşadamı Fatih Yağcı'ya teşekkür etti.

Konu başlıklarıyla gençlere ve federasyonumuza değer katacak olan projelerin detaylarını Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Erdef Başkan Yardımcısı Av. Muammer Çınar açıkladı.Kosgeb destekli projelerle genç girişimcilerimize destek verecekleri çalışmanın detaylarını başkanlarla paylaşan Çınar daha sonra Erdefe maddi destek sağlayacak projelerden bahsetti.

Son olarak Erbaa'dan gelerek toplantıya katılan Erbaa Belediye Başkanı Ecz. Hüseyin Yıldırım bir konuşma yaptı. Başkan Yıldırım her geçen gün gelişen ve değişen Erbaamızla ilgili bilgilendirme yaparak, Erbaamız Tokat'ın incisi ve bize emanet edilen bu değere elimizden gelen en iyi şekilde bakmaya ve sahip çıkmaya devam ediyoruz dedi. Ayrıca Erbaa'da ki projeler ve yapılan hizmetleri anlatan Başkan Yıldırım daha sonra başkanların sorularını cevapladı.Dilek ve temenni konuşmlarından sonra toplantı sona erdi.

Sayfa Başı