ERBAA FEDERASYONUNDAN KUR'AN-I KERİM TİLAVETİ VE DUA PROGRAMI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ERBAA FEDERASYONUNDAN KUR'AN-I KERİM TİLAVETİ VE DUA PROGRAMI

Erbaa Dernekler Federasyonu tarafından Şehitlerimiz ve geçmişlerimiz için düzenlenen...

2017-11-20
ERBAA FEDERASYONUNDAN KUR'AN-I KERİM TİLAVETİ VE DUA PROGRAMI

Tokat Erbaa Dernekler Federasyonu tarafından Şehitlerimiz ve Geçmişlerimiz için Kur'an-ı Kerim ve Dua programı düzenlendi. 19 Kasım Pazar günü Küçükçekmece Cennet mahallesi Cennet Kültür merkezinde düzenlenen program öğle namazına müteakip başladı.


Programın açılış konuşmasını Erbaa Dernekler Federasyonu Başkanı Fevzi Akbulut yaptı.Başkan Akbulut gerek şehitlerimiz gerekse hayatını kaybetmiş tüm geçmişlerimiz için tüm hemşehrilerimizle birlikte güzel bir anma programı olması vesilesiyle bu programı düzenledikleri ifade ederek Erdef çalışmaları hakkında bir konuşma yaptı.

Son olarak Başkan Akbulut Program mekanının tahsisinde kendilerine çok büyük destek veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e, Meclis üyesi Ömer Şahin'e, Strateji Geliştirme Müdürü Mehmet Erdönmez'e ikramlar için sponsor olan Erektaş turizm'e, Onurlu Turizm'e, Naz İnşaat'a, İverönü Çerkes köyü derneği ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra Dernek ve hemşehri ziyaretleri kapsamında İstanbul'da bulunan Erbaa Belediye Başkanı Ecz. Hüseyin Yıldırım bir selamlama konuşması yaptı.Şehitler diyarı Tokat diyerek sözlerine başlayan Başkan Yıldırım bu güzel ve anlamlı program için teşekkürlerini sundu.


Başkanların selamlama konuşmalarından sonra Türkiye Ezan Okuma yarışmasında 2. olan değerli hocamız Üsküdar Mihriban Sultan Camii müezzini Hüseyin Akbulut Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Sela okuduktan sonra Çemberlitaş Emin Sinan Camii İmamı yine çok değerli bir hocamız Abdurrahman Uğur tüm şehitlerimiz ve geçmişlerimiz için dua okudu.

Kur'an-ı Kerim ve Dua programına Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, Erbaa Belediye Başkan Yardımcısı ve Erbaaspor Klübü Başkanı Bülent Uzun, Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Muammer Çınar, İstokdef Başkanı Ahmet Yılmaz, Astokdef Başkanı Ekrem Sevinç, Küçükçekmece Meclis üyesi Ömer Şahin, Küçükçekmece Belediyesi Strateji geliştirme müdürü Mehmet Erdönmez, İşkur Şirinevler Müdürü Habib Hosanlı, Kartal Tokatlılar Dernek Başkanı ve Peçko Kafe Sahibi Fatih Yağcı, Türk Halk müziği sanatçısı Ayşegül Pınar, Kosgeb Danışmanı Ahmet Köknar, Cerrahpaşa Hastanesi Radyoloji Sorumlusu Ümit Acar, Erektaş Bölge Müdürü Engin Erdönmez, Bahçelievler Ak PArti İlçe Teşkilatından Hürriyet Mahallesi Başkanı Mahmut Şahin, Dernek Başkanları ve hemşehrilerimiz katıldı.Program ikramların ardından sona erdi.



Sayfa Başı