ERBAA YARDIM KAMPANYASI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ERBAA YARDIM KAMPANYASI

Erbaa Belediyesi ihtiyaç sahiplerine ulaşmak ve ihtiyaçlarını gidermek için

2018-01-18
ERBAA YARDIM KAMPANYASI

Erbaa Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeyede devam ediyor.İyilik köprüsünü büyütmek için Erbaa Belediyesi yeni bir projeye daha imza attı.

Erbaa Belediye Başkanı Ecz. Hüseyin Yıldırım'ın sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama:

Sevgili Hemşerilerim;
Biz tarihten bu yana yardımseverliği ile, komşusu açken tok yatmamakla, birbirinin derdi ile dertlenmekle bu günlere gelmiş aziz ve asil bir milletiz. Belediye olarak ihtiyaç sahiplerine ulaşmak ve ihtiyaçlarını gidermek için azami gayret sarf ediyoruz. İmkanlarımızı zorlayarak ihtiyaç sahibi her eve ulaşmaya çalışıyoruz. Zaman zaman hem şahsımın hem de çalışanlarımızın yaptığı ev ziyaretlerinde evinde asli ihtiyaçlar sınıfından bazı eşyaları eksik olan ya da kullanılamayacak halde olan vatandaşlarımıza rastladığımızda ya sosyal yardımlaşma birimimizden ya da bize ulaşan yeni eşya aldığı için henüz eskimemiş olan eşyalarını bağışlamak isteyen vatandaşlarımızdan tedarik ediyoruz.
Şimdi bu iyilik köprüsünü daha da büyütmek için bir proje geliştirdik. Evinde henüz eskimemiş kullanışlı durumda eşyaları olan ve bunları ihtiyacı olanlara bağışlamak isteyen vatandaşlarımızı Beyaz Masamızın 0 850 633 00 60 numaralı telefonunu aramaya davet ediyoruz. Vatandaşlarımızın eşyaları evlerinden alınarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Bu hizmetin tamamı belediyemiz personeli tarafından gerçekleştirilecektir. Bu çalışmalara gerekli desteği vereceğinize yürekten inanıyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Sayfa Başı