EDA YILMAZ MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINDA İLK 10'DA | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

EDA YILMAZ MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINDA İLK 10'DA

Eda Yılmaz İstanbul 2. Bölgeden MHP Milletvekili adayı oldu....

2018-05-18
EDA YILMAZ MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINDA İLK 10'DA

MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı. MHP lideri Devlet Bahçeli, 27'nci Dönem milletvekili aday listesinde memleketi Osmaniye'den 1'inci sırada yer aldı.

İstanbul 2. Bölgeden Aday Adayı olan Tokat Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Eda Yılmaz listeye 10.sıradan girerek büyük bir başarıya imza attı. Yaptığı çalışmalar ve organizasyonlarla adından sık sık söz ettiren YILMAZ özellikle kız öğrencilere sağladığı burs imkanlarıyla eğitime ne kadar önem verdiğini ortaya koymuştu.

EDA YILMAZ KİMDİR?

1984 Almanya Frankfurt doğumlu olan Eda Yılmaz Tokat Reşadiyelidir. Çocuk gelişimi ve okul öncesi eğitimi mezunu olup 2011 yılından beri kurmuş olduğı kendi şirketinde gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı alanında hizmet vermektedir.

Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisine üye olmasındaki en büyük etkenlerin başında Ülkemizin geçmekte olduğu zor süreçlerde Sayın Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin Ülkenin bekası ve ümmetin geleceği için sarfettiği çabayı idrak eetiğimmi fiili olarak ta göstermesi bizleride sayın Genel Başkanın yanında olmalı diyerek duruşundan sebep kendisine duyduğumuz minnet borcunu çalışarak ödemeliyiz düşüncesidir.
2014-2016 yılları arasında Tokat Vakfı Başkan Yardımcılığı yapan Yılmaz 2016 yılından bu yana kurucu yönetim kurulu başkanlığını halen sürdürdüğü İSTANBUL TOKATLILAR EĞİTİM ve KÜLTÜR DERNEĞİ çatısı altında çocuklarımız ve gençlerimiz için geliştirici etkinliklerde bulundu.

İŞTE O ÇALIŞMALAR

İSTANBUL TOKAT VAKFI 2014

Tokat'ta Kaplıcalar ve Türklerde Hamam kültürünün tarihinin araştırılması ve kitap haline getirilmesi
Tokat'lı öğrencilerimiz ile birlikte altı ay süren araştırmalar ve Üniversitelerden alınan destekler ile yayım haline getirilmesi

İSTANBUL TOKATLILAR EĞİTİM ve KÜLTÜR DERNEĞİ 2016/2017/2018

"40 Altın Fidan Yetiştiriyoruz" sloganı ile çıktığımız yolda hedefimizi aşarak 84 çocuğumuza aktif olarak burs desteğinde bulunduk.Çocuklarımızın özellikle Şehit ve Gazi aileleri ile Anne veya Babası hayatta olmayan öğrenciler arasından seçilmiş olması ile geleceklerine bir katkı sunabilmek adına
mücadele veriyoruz.

2017 YILINDA "GÖNÜL KAPILARINI ÇALIYORUZ BİRER BİRER" Sloganı ile
Tokat ilimizin İlçe ve köylerinde 700 Adet Ramazan Kumanyası dağıtarak sadece eğitim anlamında değil her türlü ihtiyaç ve taleplerinde derneğimizin halkımızın emrinde oladuğumuzu anlatmak için çalıştık.
2018 YILINDA İMKANI OLMAYAN ÇOCUKLAR İÇİN
"Bir Elbise Benden Sana Hatıra" Sloganı ile başlattığımız kampanyada 300 çocuğumuza giysi armağan ederek mutluluklarına şahit olduk.

Sayfa Başı