AK PARTİ ERBAA G.O.P. SEÇİM BÜROSUNU AÇTI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

AK PARTİ ERBAA G.O.P. SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Erbaa AK Parti Gaziosmanpaşa Mahallesinde seçim irtibat bürosu açtı.

2019-02-17
AK PARTİ ERBAA G.O.P. SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Tokat'ın Erbaa ilçesinde AK Parti seçim irtibat bürosu açtı.


AK Parti Gaziosmanpaşa Mahallesinde seçim irtibat bürosu açtı. Açılışa Tokat Milletvekilleri Yusuf Beyazıt, Özlem Zengin ve Eski Sağlık Bakanı Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, Eski Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Açılış öncesi konuşan Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım "Girdiği her alanda renk katan, güç katan Gaziosmanpaşa. Spora girer spora güç katar, siyasete girer orda güç katar, renk katar. Bugün Gaziosmanpaşa burada. Biz 30 Mart akşamı demiştik ki artık Erbaa'da hizmet kervanı olacak. Biz 30 Mart'ta demiştik ki artık Erbaa'da seçimden seçime değil 5 yıl boyunca her günü dolu dolu hizmet olacak. Oldu mu? 5 yıl boyunca durmadan, dinlenmeden gayretle, samimiyetle hizmetlerimizi yaptık. Çünkü size söz vermiştik. Biz söz verip sözlerini unutanlardan; söz verip sözleri son bir yıl akla gelenlerden olmadık. 5 yıl boyunca çalıştık, çalıştık, çalıştık. Çünkü size söz verdik. Çünkü biz dedik ki biz Tayyip Erdoğan'ı biz Davos fatihi, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı, Ak Parti'mizin genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a söz vermiştik. İşte bu yüzden gece gündüz çalıştık. 25 mahallemizde hizmet ettik. Yollarımızı yeniledik, altyapımızı yeniledik, kaldırımlarımızı yaptık. Tabi ki aslan payını da Gaziosmanpaşa Mahallemiz aldı. İnşallah eksiklerimizi gidererek yolumuza devam edeceğiz. Biz ikinci dönemde daha çok hizmet edeceğiz. Daha çok çalışacağız."
"BİZ MAKAMA DEĞİL ERBAA'YA AŞIĞIZ"
AK Parti'nin 31 Mart'ta yeniden zafere kavuşacağını söyleyen Başkan Yıldırım şöyle dedi: "Bizler inşallah 31 Marta kadar gece gündüz demeden koşacağız. Ama makam için değil. Ama birileri ya da Hüseyin Yıldırım belediye başkanı olsun diye değil biz Erbaa için, Erbaalıya hizmet için biz Gaziosmanpaşa'ya hizmet etmek için koşacağız. Bizim aşkımız Erbaa. Sevdamız Erbaa. Biz makama aşık değiliz. Biz Erbaa'ya aşığız. Yeniden hizmet için yollara düştük. Ve bu coşku gösteriyor ki 31 Mart akşamı yeniden AK Parti kadroları, AK Parti'nin hizmet kervanı Erbaa'da yeniden zafere kavuşacak inşallah."
"2'İNCİLİĞİ PAYLAŞAMIYORLAR"
Erbaa'da 2014 yerel seçimlerinde Ahmet Yenihan'ın aldığı 13 bin 700 oyu iki adayın da paylaşamadığını belirten Başkan Yıldırım "Bizim aramızda bir gönül köprüsü var. Bir muhabbet köprüsü var. Bu gönül köprüsünü yıkmaya çalışanlara, bunun temeline dinamit koymaya çalışanlara inat bu köprüyü daha güçlü hale getirecek miyiz? Gece gündüz çalışacak mıyız? Erbaa'nın mimara ihtiyacı yok. Erbaa'nın hizmete ihtiyacı var. Erbaa'nın dürüst, şeffaf, yalan ve iftira ile değil yaptığı hizmetle yaptığı icraatlar ile konuşulacak bir belediye başkanına ihtiyacı var. Çok şükür buradaki kalabalık diyor ki bizim zaten belediye başkanımız var diyor. Erbaa bizim her şeyimiz. Erbaa bizim geçmişimiz. Erbaa bizim bugünümüz, Erbaa bizim yarınımız. Biz Erbaa'da hizmete varız. Biz Erbaa'da hizmet için varız. Biz Erbaa'da kardeşlik, birlikte yaşama hukukunun geliştirilmesi için varız. Erbaa'da birlikte yaşama kültürünü devam ettirmek için varız. Ama başkaları 2'inciliğe oynuyor. Diyorlar ki 13 bin 700 oy vardı 2014'te bu oy benim diyor. Öbürü diyor ki yok yok benim diyor. O diyor benim, bu diyor benim. Varsın onlar 2'inciliğe oynasın biz birinci olmuşuz bile.
"ERBAA'DA SORUN BÜYÜK SIKINTI BÜYÜK"
Erbaa'da sıkıntı var eleştirilerine yanıt veren Başkan Yıldırım şöyle konuştu: "Erbaa'da sorun büyük, sıkıntı büyük. Evet Erbaa'da sorun çok büyük. Gece gündüz çalışan bir belediye başkanı var. Gece gündüz çalışan bir AK Parti kadrosu var. Sizin sorununuz büyük. Bu kadronun önüne geçemezsiniz. Bu hizmetleri sizler üretmezsiniz. Sizin için sıkıntı bu. Sizin için sorun bu. Sorun büyük, sıkıntı büyük. Siz geçmişi özlüyorsunuz. Geçmişte 20 yıla yayılan hizmeti, vatandaşın kapılarda bekletildiği günleri özlüyorsunuz. Evet, sorun büyük, sıkıntı büyük. Çünkü Hüseyin Yıldırım, AK Parti kadroları gümbür gümbür geliyor. Sorun büyük, sıkıntı büyük. Erbaa'da artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Hizmet, hizmet, hizmet."
"HİZMET KERVANI DEVAM EDECEK"
Her türlü iftira ve oyuna rağmen hizmet kervanının devam edeceğini vurgulayan Başkan Yıldırım şöyle dedi: "Hizmet kervanı devam edecek. Her şeye rağmen, herkese rağmen, her iftiranıza rağmen, her oyununuza rağmen, her fitnenize rağmen sizleri ben Allah'a havale ediyorum. Ben sadece hizmetlerimi anlatacağım. Ben sadece derdimi anlatacağım. Ben sadece AK Parti misyonunu, AK Parti vizyonunu ortaya koyacağım. Buradaki vatandaşlarımızla, 25 mahallemizle, her bölgesiyle, her fikriyle sımsıkı kucaklaşacağız. Erbaa'mız için gece gündüz. Adeta bir yarış atı gibi koşmaya devam edeceğiz."


"ZİLLET İTTİFAKI"
Millet ittifakını Zillet ittifakı olarak nitelendiren Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt şöyle konuştu: "Erbaa Tokat'ımızın en güzel en büyük ilçesidir. Erbaa Türkiye'nin en önemli ilçelerinden biridir. Erbaa sadece Erbaa'dan ibaret değildir. Erbaa bizim reisimiz sevgilimiz, en çok sevdiğimiz, Recep Tayyip Erdoğan'ın göz bebeğidir. Erbaa Tokat'ın ilçelerinden özellikle onun gelip iftara katıldığı yerdir. Değerli dostlar bakın bugün bizim liderimize, bizim Cumhurbaşkanımıza, diz çöktüremeyenler, ona değişik alanlarda hesap soramayanlar, bu seçimlerde, hiçbir birine benzemeyen dördü bir arada ama birbirine benzemeyen dörtlüler, bunlar feleğin dört atlıları bir araya gelmişler 31 Mart'ta AK Parti'ye Cumhurbaşkanımıza hesap sorma niyetindeler. Bu hesabı siz görmeyecek misiniz? Kandil beslemeleri PKK'nın kalleşlerinin desteklediği HDP ile beraber yol tutanlar onunla beraber yola gidenler, zillet İttifakının, illet ittifakının hegemonyası altında Türkiye'de bir şeyleri değiştirmek istiyorlar. Bunlar Pennsylvania'dan öğütlüler. Bunlar maalesef Kandil'den öğütlü HDP'nin yandaşı haline geldiler."


"ERBAA KARARINI VERMİŞ"
Erbaa'nın kararını verdiğini gördüğünü belirten Eski Sağlık Bakanı ve Samsun Milletvekili Ahmet Demircan "31 Mart seçimlerinin neticesini görüyorum bu meydanda. Erbaa inşallah devam ediyor. Bundan sonra yine Hüseyin Yıldırım ile AK Partiyle Erbaa'da hizmetleri devam ettireceğim diyor. Sizde bunu görüyorum. Erbaa'mız Karadeniz'in incisi. Bölgenin başta giden en değerli ilçesi. Hak ettiği hizmetleri bu güne kadar değerli belediye başkanıyla, değerli milletvekiliyle içinden çıkarttığı değerli kardeşimiz Zeyid Aslan'ın da desteğiyle mükemmel hizmetler aldı. Bu hizmetlerin devamına da bu seçimde karar vereceğini görüyorum. Ben fazla söze hacet yok diyorum. Erbaa kararını vermiş."


31 MART YEREL SEÇİMLERİ
31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçtikten sonra yapılacak ilk yerel seçim olması sebebiyle önemli olduğunu vurgulayan AK Parti Grup Başkanvekili ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin şunları söyledi: "Şahitlik ettiğiniz seçimlerden bu 2019 da yaşayacağımız seçimler yerel açıdan çok önemli. Neden çünkü Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçtikten sonra yeni sistemde yapacağımız ilk yerel seçim. Bir tarafıyla aslında yerele dair eski dönemin tamamlandığı, nihayet bulduğu bir süreç olacak. Yeni anayasayı biz anlatırken Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin Türkiye'de siyaset yapmayı değiştireceğini anlatıyorduk hatırlarsanız. Diyorduk ki bir partinin oyu artık bir şeylere az gelecek. Birden fazla parti bir araya gelecek. Türkiye'de daha fazla demokrasi olacak. Ki öyle oldu. Mecliste çok uzun zamandan sonra ilk defa 9 tane siyasi parti var. Grubu olan ve olmayan partiler bir araya geldiğinde. Böyle bakıldığı zaman ilk defa muhalefetteki ekiplerde bir kıpırdanma var. Siz de görüyorsunuz değil mi? Ben bakıyorum şimdi bir efelenme hali var. Hatta bazen diyorum ki mecliste de söylüyorum. Eminim bütçe görüşmelerini takip etmişsinizdir. Reytingleri çok iyiydi. Acayip hararetli tartışmalar vardı. Orada ben muhalefete de söylüyorum tuhaf buluyorum diyorum sizi. Kaybede kaybede ne kadar büyük bir egonuz var. Biz kazanıyoruz, kazanıyoruz mütevazi olmaya çalıyoruz. Onlar kaybediyor, kaybediyor ona rağmen nasıl egolular görüyorsunuz değil mi? Çünkü kazanan insan mütevazi olur. Kazandıkça biraz daha eğilir. Mütevazi olur."

Sayfa Başı