Tokat Valisi Balcı'nın, Erbaa Ziyaretleri | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Tokat Valisi Balcı'nın, Erbaa Ziyaretleri

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı Erbaa'da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

2019-09-05
Tokat Valisi Balcı'nın, Erbaa Ziyaretleri

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Erbaa İlçesini ziyaret etti.

Vali Dr. Ozan Balcı, Erbaa'da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Tokat Valiliği tarafından Vali Dr. Ozan Balcı başkanlığında Erbaa'da "Muhtarlar Toplantısı" düzenlendi.

Erbaa Kültür Sarayında gerçekleşen toplantıya Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, İl Genel Meclisi Üyeleri, il ve ilçe daire amirleri, Erbaa belde belediye başkanları, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda muhtarların talep ve şikayetlerini dinleyen Vali Dr. Ozan Balcı, daha sonra Kaymakam Bülent Karacan, Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl'den ilçede sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Erbaa'daki sorunları yerinde görmek ve muhtarları dinlemek sorunları mahallinde çözmek için ‘Muhtarlar Toplantısı'nın düzenlediğini ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, "Memleketimizin, milletimizin işlerini yürütmek, milletimizin varlığına, huzuruna katkı sağlamak, sorunları yerinde çözmek, Erbaa'daki hemşehrilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için bir araya geldik." dedi.

Memleket ve millet için canla başla çalışarak, değer üretilmesini gerektiğini kaydeden Vali Dr. Ozan Balcı, Tokat il genelinde sürdürülen Eğitim Tokat, Kitap Tokat, Etüt Tokat, Spor Tokat, Sosyal Destek Hızır Tokat, Köylerimiz Hayat Buluyor, Tarım Tokat projeleri ile ilgili ilçede yürütülen çalışmalar hakkında ilçe daire amirlerinden bilgiler alarak Tokat'ın tarımına, hayvancılığına, ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza, kadınlarımıza, çiftçilerimize ve köylülerimize katkı sağlamak için yapılan bu projelere herkesin sahip çıkmasını istedi.

Vali Dr. Ozan Balcı, Şehit Piyade Uzman Çavuş Kadir Yıldırım'ın Erbaa'da yaşayan ailesini ziyaret etti.

Vali Dr. Ozan Balcı, Erbaa ilçe programı kapsamında geçtiğimiz aylarda Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kadir Yıldırım'ın ailesini evinde ziyaret etti.

Şehit annesi Şirin ve babası Mahmut Yıldırım'la bir süre sohbet eden Vali Dr. Ozan Balcı, "Devletimizin ve milletimizin bekası, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin aileleri bizim en değerli emanetlerimizdir." dedi.

Devletimizin ve milletimizin şehit yakınlarının her zaman yanlarında olduğunu belirten Vali Dr. Ozan Balcı, "Kapımız sizlere her zaman açık. Her zaman yanındayız. Bir isteğiniz olduğu zaman çekinmeden bizlere gelebilirsiniz." diye konuştu.

Ziyarette Şehit Kadir Yıldırım ve tüm şehitlerimizin ruhuna dualar edildi.

Ziyarete Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mahmut Özdemir de katıldı.

Vali Dr. Ozan Balcı Erbaa'da Esnafları Ziyaret Ederek, Vatandaşlarla Buluştu

Vali Dr. Ozan Balcı, Erbaa'da Muhtarlar Toplantısının ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu.

İlçe caddesinde hizmet veren esnafları işyerlerinde ziyaret eden Vali Dr. Ozan Balcı, esnafların işlerinin durumları ile ilgili bilgiler alıp, esnaflarımızla sohbet etti.

Vali Dr. Ozan Balcı, alın teri ve emekleri ile çalışan esnafları çok önemsediğini belirterek, esnafların şehirler için değer olduğunu söyledi.

Sorunları veya talepleri olması halinde esnaflara her zaman destek olacağını kaydeden Vali Dr. Ozan Balcı, esnaflara hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar dileğinde bulundu.

Ziyaretleri sırasında karşılaştığı vatandaşlara da selem verip hal hatır sorarak sohbet eden Vali Dr. Ozan Balcı, vatandaşların da istek ve taleplerini dinledi.

Çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Dr. Ozan Balcı, çocuklara kitap hediye ederek, yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diledi.

Sayfa Başı