ERBAA’DA SIFIR ATIK KAMPANYASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ERBAA’DA SIFIR ATIK KAMPANYASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Erbaada Sıfır Atık Kampanyası ödülleri ve katılım sertifikası verildi.

2019-11-16
ERBAA’DA SIFIR ATIK KAMPANYASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Erbaa'da Cumhurbaşkanlığı önderliğinde Sayın Emine Erdoğan himayesinde Erbaa Belediyesi iştiraki başlatılan sıfır atık kampanyası bünyesinde 2018-2019 eğitim öğretim yılında Fatih Sultan Mehmet İlk ve Orta Okuluna kazanmış oldukları ödüller ve katılım sertifikası verildi.


Ödülleri ve katılım belgesini vermek için Fatih Sultan Mehmet İlk ve Okuluna giden Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl okul idaresi ve öğretmenleri ile bir araya geldi. Sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda sıfır atık kampanyası ile ilgili düşüncelerini dile getiren Başkan Karagöl 'Erbaa Belediyesi çevre duyarlılığı en yüksek olan belediyelerden bir tanesidir. Bünyemizde bulunan Sıvı Atık Arıtma Tesisi, Katı Atık Düzenleme Depolama ve Geri dönüşüm Tesisi ile yarının yaşanabilir Erbaa'sına ve yaşanabilir bir dünyaya katkı sağlıyoruz. Cumhurbaşkanlığımız önderliğinde ülkemiz genelinde başlatılan Sıfır Atık kampanyasına belediye olarak her türlü desteği ve teşviki veriyoruz. Gördüğüm üzere Sıfır atık kampanyasına okulunuzun katkısı oldukça büyük. Siz öğretmenlerimizden ricam sizlerdeki bu çevre bilincini ömür boyu öğrencilerinize aktarmanız. İnanıyorum ki sizlerin gayreti ile daha yaşanabilir dünyaya kavuşacağız. Ayrıca sizlerin bu anlamlı gayreti karşısında okulunuza bu ödülleri vermekten onur duyuyorum 'dedi.
Başkan Karagöl çalışmaları teşvik amacı ile 100 öğrenciye sinema bileti okula ise 1 adet projeksiyon cihazı hediye etti
Katılım belgesinin takdiminden ve hediyelerin verilmesinden sonra okul idaresi Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl'e desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ettiler.

Sayfa Başı