İstanbul Tokatlılar Eğitim ve Kültür Derneğinde MUSTAFA ÖZTÜRK Dönemi Başladı | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

İstanbul Tokatlılar Eğitim ve Kültür Derneğinde MUSTAFA ÖZTÜRK Dönemi Başladı

İstanbul Tokatlılar Eğitim ve Kültür Derneğinde bayrak değişimi...

2020-01-03
İstanbul Tokatlılar Eğitim ve Kültür Derneğinde MUSTAFA ÖZTÜRK Dönemi Başladı

Merkezi Beşiktaş'ta bulunan İstanbul Tokatlılar Eğitim ve Kültür Derneği olağan genel kurulunu 29 Aralık 2019 Pazar günü Beşiktaş Sabancı Anadolu lisesi konferans salonunda yapıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından divan seçimi gerçekleştirildi.Divan Başkanlığını Erdef Başkanı Hüseyin Koyuncu'nun yaptığı genel kurulda divan katipliklerini Niksarlılar Dernek Başkanı Şafak Gümen, Film Yapımcısı Erol Koçan ve Gökallılar Dernek Başkanı Hasan Akbulut yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra Kurucu Başkan Eda Yılmaz selamlama ve dernek faaliyetleri hakkında bir konuşma yaptı.Genel kurul maddeleri oylandıktan sonra tek liste ile seçime giren Mustafa Öztürk İstanbul Tokatlılar Eğitim ve Kültür Derneğininin yeni başkanı oldu.Genel kurula katılan üye ve davetliler dilek ve temenni konuşmalarını yaptıktan sonra Dernek Başkanı Mustafa Öztürk bir teşekkür konuşması yaptıktan sonra hatıra foto çekimi ile genel kurul sona erdi.

Tokatlıların ilk kadın STK Başkanı olan Eda Yılmaz'ın aynı zamanda kurucusu olduğu İstanbul Tokatlılar Eğitim ve Kültür Derneğinde tek liste ile giren Mustafa Öztürk derneğin yeni başkanı oldu.

Beşiktaş İlçe Milli Eğitimde Şef olarak görev yapan Mustafa ÖZTÜRK, aynı zamanda Toeg Beşiktaş İlçe Başkanlığı,Erbaa Koçak Köyü Derneği genel sekreterliği ve Erbaa Dernekler Federasyonu Eğitim Komisyonu Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Sayfa Başı