ERBAASPOR KULÜBÜ OLAĞAN ÜSTÜ GENEL KURUL KARARI ALDI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ERBAASPOR KULÜBÜ OLAĞAN ÜSTÜ GENEL KURUL KARARI ALDI

Erbaaspor Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Olağan Üstü Genel Kurul kararı aldıklarını duyurdu.

2020-07-11
ERBAASPOR KULÜBÜ OLAĞAN ÜSTÜ GENEL KURUL KARARI ALDI

Erbaaspor Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Olağan Üstü Genel Kurul kararı aldıklarını duyurdu.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklama:

Erbaaspor Kulübü Yönetimi olarak; ‘Bölgemiz Futbolunun en büyük değerlerinden olan ve Tek Profosyonel Futbol kulübü olan camiamızın ve Yönetim Kurulumuzun önceki sezon da ve bu sezon da ağır bir şekilde eleştirildiği, yalnızlaştırıldığı aşikardır, bugüne kadar görevimizi hakkıyla yerine getirmeye çalıştık "Bu süreçte kulübümüzün birçok sorununu çözmeye ve takımımızı hak ettiği yere taşımaya gayret ettik. Şuan itibariyle takımımız hedeflerimizin oldukça gerisinde olmasına rağmen yapısal anlamda birçok iyileştirme gerçekleştirdik" Tüm bunlara rağmen bilet satışlarında istenilen noktayı yakalayamadık, Sivil Toplum Kuruluşlarından ve siyasilerden de destek göremedik.
Gelinen bu süreçte ortaya çıkan bölünmüşlükler, ayrılıklar ve yaratılan kaos ortamı nedeniyle Erbaaspor kulüp Yönetimi kurulu olarak, 2020/2021 Sezonunda Birlik ve Beraberliğimizi sağlayacak yeni Yönetim Kurulu oluşturmak amacı ile Ağustos ayında Olağan Üstü Genel Kurul kararı alınmıştır. "Biz yönetim olarak içimiz rahat, yapılması gerekenin en iyisini yaptığımızı düşünüyoruz. Bizler artık madden ve manen yorulduk. Yönetim kurulu olarak artık yönetime talip değiliz.
"Bu kulüp Erbaa'nındır, halkımızındır. Değerli hemşehrilerimizin kulübümüze her zaman sahip çıkacağını biliyoruz. Erbaaspor'un neferleri olarak her zaman şehrimize ve kulübümüze hizmet etmeye devam edeceğiz. Yönetim Kurulumuzdaki arkadaşlarımıza ihtiyaç duyulursa, bizden sonra görev alacak olan arkadaşların yanında olacağız.
Aldığımız kararın Hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Yeni bir yönetim oluşana kadar mevcut yönetim, görevinin başındadır.

Sayfa Başı