İSİYAD EĞİTİM VE AR-GE GÖREVİNE KOBİ VE PROJE UZMANI AHMET KÖKNAR GETİRİLDİ. | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

İSİYAD EĞİTİM VE AR-GE GÖREVİNE KOBİ VE PROJE UZMANI AHMET KÖKNAR GETİRİLDİ.

İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği’nin Eğitim ve Ar-Ge Komisyon Başkanlığına ve sorumluluğuna Kişisel Gelişim Uzmanı , Eğitmen ve Proje Uzmanı Tokat’lı Hemşehrimiz Sayın Ahmet Köknar atanmıştır.

2020-12-06
İSİYAD EĞİTİM VE AR-GE GÖREVİNE KOBİ VE PROJE UZMANI AHMET KÖKNAR GETİRİLDİ.

Merkezi İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan ve kısa adı İSİYAD olan İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği'nin Eğitim ve Ar-Ge Komisyon Başkanlığına ve sorumluluğuna Kişisel Gelişim Uzmanı , Eğitmen ve Proje Uzmanı Tokat'lı Hemşehrimiz Sayın Ahmet Köknar atanmıştır.


Başta İstanbul olmak üzere ülkemizin gelişmiş ve gelişmekte olan illerimizde faaliyetlerini devam ettiren , yurtdışında 12 ülkede şubesi bulunan ve Sivil Toplum Örgütlerin çalışma prensipleriyle hareket ederek hiçbir siyasi , din , dil ,ırk farkı gözetmeksizin faaliyetlerini 2012 yılından günümüze devam etmekte olup "Hedefimiz: Güçlü Ekonomi Üreten Türkiye " sloganıyla mevcut KOBİ'lere ve yeni Girişimcilere devlet destek , teşvik , hibe , kredi v.b. konularda öncülük yapmaktadır. İSİYAD her zaman yatırımcının ve üyelerinin yanında olarak hem ülke genelinde hem de yurtdışında pazar bulma noktasında da yatırımcılara destek olmaktadır. Ülke Ekonomisine sağladığı katma değerle üyelerinin yanında olan İSİYAD yeni dönemde özellikle Kadın Girişimcilerimizin Eğitim , destek , hibe ve teşvik konularında yardımcı olmak ve yol göstermek adına yeni projelere imza atmaya hazırlanır. Ayrıca bu kapsamda özellikle hem ülkemizi hem de tüm Dünyayı Etkisi altına alan COVİD-19 ( CORONA ) Virüsü sürecinde istihdam ve yeni iş alanları oluşturma noktasında da yeni projelerde ülke insanlarımıza "İstihdam Havuzu" kapsamında yeni bir iş yeni bir girişimcilik fırsatlarıyla Eğitim ve Kişisel Gelişim projelerini hayata geçirmeyi planlamaktadır.


İşte bu noktada ülkemizde yaklaşık 30 ilimizde ve yine yaklaşık 15 bin insanımıza devlet destek teşvik ve hibeleri ile ilgili eğitimler ve seminerler veren , Girişimcilere yol gösteren ve projeleri noktasında danışmanlık yapan Kişisel Gelişim Uzmanı , Eğitimci , Yazar ve Proje Koordinatörü Sayın Ahmet KÖKNAR Eğitim ve Ar-Ge Sorumlusu olarak atandı. Köknar bu görevinde öncelikle İSİYAD üyeleri başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşların ( KOSGEB , IPART , TKDK, TÜBİTAK, AB, KALKINMA AJANSLARI V.B. kurumlar ) sağladığı destekler , Girişimcilik, Ar-Ge İnovasyon Projeleri, Proje Yazma ve Yönetimi, Satış Pazarlama Teknikleri , Müşteri Memnuniyeti , Dış Ticaret ve Mevzuatları , Stratejik Planlama, Kurumsal Gelişim ve Kişisel gelişim alanlarında genel katılıma açık ve kurum içi eğitimler organize edecek olup bizzat kendisi ve kuracağı ekibiyle birlikte eğitimler verecektir. Genel katılıma açık eğitimlerde bir araya gelme fırsatını yakalayan çeşitli sektörlerden üyeler aynı zamanda yaptıkları karşılıklı görüş alışverişleriyle eğitim sonuçlarının daha da zenginleşmesine katkıda bulunacaktır. Genel katılıma açık olacak eğitimler hem kurumsal anlamda işletmelere hem de dışarıdan da İSİYAD üyesi olmayan işletmelerle birlikte iş arayan , yeni işletme kurmak isteyen Kadın , genç , engelli gibi dezavantajlı gruplarda olan ülkemiz insanlarını da ve yeni girişimcilerimizi de kapsamaktadır. Özellikle İSİYAD Üyesi ülke genelinde 3200 üyenin birbirleriyle iletişim anlamında devlet destekleri , teşvikleri ve hibe programları ile yapacakları proje ve eğitimler ile haberdar olmalarını sağlayacaklarını belirtti. Ayrıca İSİYAD bünyesinde bulunan İSİYAD TV'de de görev alarak sektörel ve Girişimci iş Fırsatları konulu bir televizyon programında moderatörlüğünü ve sunuculuğunu da üstlenen Köknar programa konuk olarak katılacak işletmelerin sektörel bazlı tanıtımıyla birlikte üyelerin ve iş insanların birbirleriyle portföy oluşturmalarına ve yeni sektörleri tanımakla birlikte rekabet edilebirliklerini görme ve kalite standartlarını yakalama anlamında kendilerini daha iyi tanıma ve tanıtma imkanını sağlamış olacaklarını belirtti.


İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği ( İSİYAD ) nin yeni dönemde hedeflerine ulaşması noktasında yaptığı bu çalışmada yönetim kuruluna ve üyelerine başarılarımızı ve tebriklerimizi iletirken Eğitim ve Ar-Ge Sorumluluğuna getirilen Sayın Ahmet KÖKNAR'a da ayrıca bu yeni üstlendiği görevinde kolaylıklar diler , göstereceği başarılardan dolayı şimdiden tebrik ederiz.

Sayfa Başı