KÜRŞAT KARAGÖL KARAYAKA DERNEK BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

KÜRŞAT KARAGÖL KARAYAKA DERNEK BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kürşat Karagöl Erbaa Karayaka Kasabası Derneği Başkanlığına adaylığını açıkladı.

2021-03-07
KÜRŞAT KARAGÖL KARAYAKA DERNEK BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Pandemi sebebiyle genel kurullarını erteleyen dernekler Mart ayı itibari ile Genel kurul ilan duyurularını paylaşmaya başladılar. Erbaa Karayaka Kasabası Derneğide 27 Mart 2021 Cumartesi Saat 17:00'da gerçekleştireceği genel kurul ilanından sonra Dernek Başkanı Kazım Başar Sosyal medya hesabından işlerinden dolayı yeni dönemde aday olmayacağını açıklamıştı.

Daha sonra Karayaka Kasabası Dernek Başkan Yardımcısı Kürşat Karagöl bir mesaj yayınlayarak Başkan adaylığını açıkladı:

İşte O Mesaj

Kalbi KARAYAKA sevgisi ve hasreti ile çarpan kıymetli abilerim kardeşlerim ve saygıdeğer hanımefendiler,
İstanbul ve Karayaka arasında köprü olmak, geçmişten gelen kültürümüzü gelecek nesillerimize aktarmak, gurbette yaşayan hemşehrilerimizin yerine göre acılarını,yerine göre sıkıntılarını ,yerine göre sevinclerini paylaşmak ve hiçbir Karayaka'lı yı metropol kentin kalabalıkların da yalnız bırakmamak amacı ile 2008 yılında kurulan 2018 yılından bu tarafa da şahsımın yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı olduğu derneğimizin 27.03.2021 tarihinde yapılacak genel kurulunda Dernek başkanlığı için aday olduğumu kamuoyu ile paylaşıyor dua ve desteklerinizi bekliyorum.
Bu vesile ile Derneğimizin kurucu ve Onursal başkanı merhum Şakir TAŞOVA abimi saygi ve rahmetle anıyorum mekanı cennet olsun.
Beraber çalışmaktan mutluluk duyduğum mevcut başkan Kazim Başara kardeşime de vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyorum.
Dernegimizin kuruluşundan bugüne emeği geçen rahmeti Rahmana kavuşmuş tüm hemşehrilerimize Allah tan rahmet hayatta olanlara da hayırlı ve uzun ömürler diliyorum.
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah. Saygılarımla
KÜRŞAT KARAGÖL

Sayfa Başı