Hemşehrimiz Sevgi Yiğit Karasu ve Eşi Orhan Karasu'dan Birbirinden Değerli Sekiz Eser | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Hemşehrimiz Sevgi Yiğit Karasu ve Eşi Orhan Karasu'dan Birbirinden Değerli Sekiz Eser

Bir azmin ve hayata en güzel yerden bakmanın en özel örneklerinden biri Sevgi YİĞİT KARASU...

2021-06-08
Hemşehrimiz Sevgi Yiğit Karasu ve Eşi Orhan Karasu'dan Birbirinden Değerli Sekiz Eser

Bir azmin ve hayata en güzel yerden bakmanın en özel örneklerinden biri olan Erbaa'lı yazar Sevgi Yiğit'in ve Eşi Orhan Karasu'nun birbirinden değerli eserlerini keyifle okumanız dileğiyle...

Sevgi Yiğit İlkokul yıllarında Kutlu Doğum haftası adına düzenlenen bir kompozisyon yarışmasında il birincisi oldu.Başarılı öğrenim hayatını Amasya Üniversitesi Psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümünü bitirerek devam eden Sevgi Yiğit birbirinden değerli eserlere imza attı. Bir çok Sempozyum ve panel düzenleyen Sevgi Yiğit Karasu'ya ve her zaman yanında olan eşi Orhan Karasu'ya başarılar dileriz....

Kelebek Etkisi:

Deneme türünde bir eserdir ve muhtelif konularda öğretici yazılardan müteşekkildir.

Yüreğimin Pusulası:

Deneme türünde bir eserdir ve toplumun doğru bildiği yanlışları düzeltme maksatlı muhtelif öğretici metinlerden müteşekkildir.

Kavgam:

Şiir türünde bir eserdir ve Allah'ın yeryüzündeki sanatının inceliklerini duygu yopunluğuyla verme kaygısı taşımaktadır.

Bir Başka İklimden:

Şiir türünde bir eserdir ve gönüller O'na açılınca farklı iklimlerin nevbaharının nasıl yalanılabileceğinin tecrübe ile ifadesinden türemiştir.

Bana Rabbimi Anlat:

Deneme türünde bir eserdir ve gayesi Allah'ı anlamak, anmak ve anlatmak olan yaratılmışlara Allah'ı anlatma müşterek gayesiyle vücuda getirilmiştir.

Kendini Keşfet:

Şahsa münhasır muhtelif sorulardan oluşan bir eserdir. Kendini bilen, Rabbini bilir düsturuyla yürüyenlerin yoluna bir kandil yakma peşindedir.

Bu Gün Allah İçin Ne Yapabilirim:

365 farklı Salih amelden müteşekkil bir eserdir. Her gününün cüzi bir kısmını dahi olsa Allah'a ayırmak derdinde olanlara derman niteliğindedir.

1000 Soru 1 Ben:

Şahsa münhasır muhtelif sorulardan oluşan bir eserdir. İnsana insanı tanımak gayret ve gayesiyle yazılmıştır.

Sayfa Başı