GURBETTEN SILAYA KARAYAKA BULUŞMASININ İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

GURBETTEN SILAYA KARAYAKA BULUŞMASININ İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gurbetteki Karayakalılardan bayram etkinliği

2021-07-29
GURBETTEN SILAYA KARAYAKA BULUŞMASININ İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İstanbul ve Ankara'da faaliyet gösteren Karayaka dernekleri ve Karayaka Belediyesinin birlikte düzenlemiş olduğu "1. Gurbetten sılaya Karayaka buluşması" etkinliği Karayaka Cumhuriyet meydanında gerçekleştirildi.
23 Temmuz Cuma akşamı gerçekleştirilen program Belediye Başkanı ve Dernek başkanlarının açılış ve selamlama konuşmalarının ardından plaket töreni ile devam etti.Programda THM Sanatçısı Kezban Bakır ve Necmettin Koca Sahne aldı.
Program sonrası İstanbul Karayaka Dernek Başkanı Kürsat Karagöl bir mesaj yayınladı.
Başkan Karagöl yayınladığı mesajda: Etkinliğimizde katılım ve katkılarından dolayı Karayaka Belediye başkanımız Sayın Mehmet BAŞAR ve ekibine, Katılımlarından dolayı, Bir önceki dönem Belediye Başkanımız sayın Sebahattin ŞENEL' e, Derneğimizin her daim destekçisi olan Gübretaş emekli Genel müdür yardımcısı Sayın Ferhat ŞENEL abimize, Erdef başkanımız Hüseyin KOYUNCU kardeşimize, Ankara Erbaalılar dernek başkanımız sayın Faik KAFALI abimize, Tokatlı sanatçılar derneği başkanı sayın Necmettin KOCA abime (sahnede verdiği destek için özellikle),
Erdef genel sekreteri sayın Sezgin KANAT kardeşime (güzel sunumu için özellikle), Ankara Karayaka Dernek başkanı sayın Kürşat BAŞAR kardeşime, Etkinliğin yapılmasında emek, fikir ve katkılarından dolayı dernegimiz genel sekreteri sayın Gülden BİLİCİ ablamıza, Uzaktan yakından etkinliğimize katılarak bizleri onore eden tüm hemşehrilerimize ayri ayrı teşekkür ederim. İnşallah daha iyilerini yapmak nasip olur.
Karayaka Dernek yönetim kurulu adına
Başkan
Kürşat KARAGÖL
Sayfa Başı