BAŞKAN EROĞLU TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ YENİKAPI TOKAT GÜNLERİNE DAVET ETTİ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

BAŞKAN EROĞLU TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ YENİKAPI TOKAT GÜNLERİNE DAVET ETTİ

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Hemşehrilerimizi 1-4 Aralık 2022 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek Tokat Günlerine davet etti.

2022-11-28
BAŞKAN EROĞLU TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ YENİKAPI TOKAT GÜNLERİNE DAVET ETTİ

BAŞKAN EROĞLU "YENİKAPI'DA, TOKAT GÜNLERİNDE BULUŞALIM"

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu 1-4 Aralık 2022 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı'da düzenlenecek Tokat Günlerine davet etti.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu " 1-4 Aralık tarihleri arasında İstanbul'da Yenikapı'da Tokat Günlerinde olacağız. Tokat'ımızın tanıtılacağı her etkinlik bizim için önem taşıyor. Yenikapı'da düzenlenen Tokat Günleri Etkinliği de bu bağlamda düzenlenen en büyük etkinliklerden biridir. Bütün ilçelerimizden gelen kurumlarımız ve hemşerilerimizin kuracağı stantlarla Tokat'ımızın kültürünü, el sanatlarını, yöresel lezzetlerini tanıtacağımız bu etkinlik için bizler de hazırlıklarımızı tamamladık" dedi.

İstanbul'da yaklaşık 700 bin Tokatlının yaşadığına dikkat çeken Başkan Eyüp Eroğlu "Bu etkinliğin bizleri İstanbul'daki hemşerilerimizle buluşturması, Sılayı Rahim yapmamıza vesile olması bakımından da oldukça önemli buluyoruz. Dört gün boyunca Yenikapı Tokat olacak, İstanbul Tokat olacak. Kıymetli hemşerilerimizle buluşacağız, kucaklaşacağız, hasret gidereceğiz. İstanbul'da sıla hasreti çeken hemşerilerimiz gibi bizler de onlarla buluşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz" dedi.

Tokat'ın tarih, kültür ve gastronomi şehri olduğunu belirten Başkan Eroğlu "Tarih bakımından güzel ülkemizin en zengin şehirlerinden biriyiz. El sanatlarımız yüzlerce yıl öncesine dayanıyor. Mutfağımız harika lezzetleriyle her geçen yıl biraz daha tanınıyor. Ben ülkemizin hangi şehrinden olursa olsun İstanbul'da yaşayan bütün vatandaşlarımızı Tokat'ımızın zengin tarihini ve kültürünü tanımak, mutfağımızdan tatmak üzere Yenikapı Tokat Günlerine davet ediyorum" dedi.

İstanbul ve çevresinde yaşayan Tokatlılara çağrı yapan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu "Ben çok değerli hemşerilerimizin bu hafta programlarını yaparken Yenikapı için hazırlandıklarını biliyorum. Vakti müsait olanlar yerini alacaktır. Orada hem misafir hem de ev sahibi olmak gibi iki güzelliği birden yaşayacağız. Biz bütün hemşerilerimizle buluşmak, hasret gidermek istiyoruz. İstanbul'daki bütün hemşerilerimizi Yenikapı'ya, Tokat Günlerine davet ediyorum" diye konuştu.

Sayfa Başı