TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Niksar'da Taziye Ziyaretinde Bulundu | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Niksar'da Taziye Ziyaretinde Bulundu

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Niksar'da Taziye Ziyaretinde Bulundu

2014-11-25
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Niksar'da Taziye Ziyaretinde Bulundu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Tokat'ın Niksar ilçesinde taziye ziyaretinde bulundu.

Bir süredir rahatsızlığı sebebiyle tedavi gören ve Niksar Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şöhretoğlu hayatını kaybetti.

Uçağının rötar yapması nedeniyle öğlende kaldırılan cenazeye yetişemeyen TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, beraberinde TOBB Yönetim Kurulu üyeleri, Tokat TSO Başkanı Ahmet Arat ile birlikte Niksar'a gelerek Şöhretoğlu Düğün Sarayı'nda, Şöhretoğlu ailesi ve yakınlarına taziyede bulundu.

Taziye ziyaretinde kısa bir açıklama yaparak Şöhretoğlu ailesine başsağlığı dileyen TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu şunları söyledi: "Mehmet beyin Allah makamını cennet etsin. Ticaret odası, sanayi odası, borsa başkanlığımız özellikle şehirlerin illerin ve ilçelerin ekonomisinin kalkınması için çaba sarf ederler. Mehmet Bey de Allah rızası için Niksar'ın ekonomisinin kalkınması gelişmesi için çaba sarf ederdi, Allah makamını cennet eylesin. Aileye camiamıza taziyelerimi bildiriyorum, ailesine de başsağlığı dilemek için buradayız. Geride kalanlarına Allah uzun ömürler versin, Allah makamını cennet etsin" dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu taziye ziyaretinin ardından Tokat'a hareket etti.

Mehmet Şöhretoğlu, 10 Yıldır Niksar Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanlığının yanı sıra TOBB Ekonomi Politikası Komisyonu Üyesiydi.

61 yaşında vefat eden Niksar Ticaret Ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şöhretoğlu evli ve üç çocuk babasıydı.

Sayfa Başı