BAŞKAN EROĞLU GÜN BOYU ÇALIŞMALARI İNCELEDİ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

BAŞKAN EROĞLU GÜN BOYU ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

BAŞKAN EROĞLU ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

2014-11-28
BAŞKAN EROĞLU GÜN BOYU ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Cuma namazı sonrası Bedestenlioğlu Mahallesinde devam eden taş duvar ve yol çalışmalarını inceledi.

Başkan Yardımcısı Osman Altınordu ve mahalle muhtarı ile birlikte mahallenin farklı noktalarında devam eden belediye çalışmalarını denetleyen Başkan Eroğlu, mahalleli ile de görüşerek taleplerini dinleyip, eksiklerin giderilmesi için talimatlar verdi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Derbent Mahallesini nakış nakış taş duvarlarla örüyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Eroğlu, mahallelinin bazı noktalara yeni parke yol ve duvar taleplerini de dinleyerek, diğer eksikliklerle birlikte bu yıl içerisinde tamamlanması talimatını verdi.

Yaz boyunca devam eden yol ve duvar çalışmalarından ötürü Başkan Eroğlu'na teşekkür eden mahalleli, ayrıca belediye personelinin alakasından da büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.
Hava şartları elverdiğince çalışmaların sürdürüleceğini ifade eden Başkan Eroğlu ise, "Daha da çok çalışacağız, siz dualarınızı eksik etmeyin yeter" dedi.

Başkan Eroğlu, inşası devam eden Yazıcıoğlu Camii yanındaki yol genişletme çalışmasında sona gelindiğini belirtti.

Başkan Eroğlu daha sonra Çarşamba Pazarının kurulduğu yolda devam eden altyapı yenileme çalışmalarını da inceledi.

Asfalt yama çalışmaları devam ediyor.
Başkan Eroğlu, kış bastırmadan önce yol bakımlarının tamamlanacağını söyledi.

Kentte devam eden çalışmaları denetlemeyi sürdüren Başkan Eroğlu, Ahi Evleri önündeki merdiven çalışmasını da incelerken, muhitte açılan ERGROS market çalışanlarına da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Eroğlu daha sonra Topçam mevkindeki hafriyat döküm alanına geçerek, dolgu çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kümbet civarında kaldırım yapan işçileri görünce durup bir süre sohbet eden Başkan Eroğlu, ardından işçilere yardım ederek parke döşedi.

Devlet Hastanesi karşısında çalışmaların aralıksız devam ettiği Çocuk Trafik Eğitim Pistini de denetleyen Başkan Eroğlu, çocukların yeterli trafik bilincine ulaşmaları için hiçbir masraftan kaçınılmayarak uyarıcı tüm uygulamaların eksiksiz yapılması talimatını verdi.

Sayfa Başı