TOKATSPOR'DA DEPREM | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TOKATSPOR'DA DEPREM

Kaç Futbolcu İle Yollar Ayrıldı?

2014-12-23
TOKATSPOR'DA DEPREM

Spor Toto 2'inci Lig Beyaz grup temsilcisi Tokatspor'un basın sözcüsü İhsan Uluözlü, teknik direktörleri Mehmet Birinci'nin raporu doğrultusunda 14 futbolcuyla yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Ligin ilk yarısını 19 puanla 14'üncü sırada tamamlayan Tokatspor'un yönetimi, ilk yarının sona ermesiyle bir araya geldi. Toplantıda teknik direktör Birinci'nin raporu doğrultusunda 9 futbolcuyla sözleşmeleri karşılıklı olarak fesihedildi. Ayrıca 5 futbolcudan da kendilerine kulüp bulmaları istendi. Basın sözcüsü Uluözlü, ligin ilk yarısında son sıralarda yer aldıklarını hatırlatırken şunları söyledi:

"İyi başladığımız ligin ilk yarısını maalesef kötü bir şekilde tamamladık. Sezon öncesi hedefimize maalesef ulaşamadık. Özellikle son oynadığımız Turgutluspor maçından sonra teknik direktör Birinci, raporunu verdi. Biz de bu rapor doğrultusunda Can Akgül, Semih Göçmen, Ümit Can Batman, Suat Mutlu, Yaşar Kabakçı, Korhan Öztürk, Salim Coğuplugil, Emrah Akşit ve Ziya İstek ile sözleşmeyi karşılıklı olarak fesihettik. Kendilerine şu ana kadar bize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca Abdullah Eryılmaz, Recep Yaşar, Hacı Kalın, Abdullah Gün ve Özgür Meriç Gayretli'nin kendilerine yeni bir kulüp bulmalarını istedik. Yaşanan bu gelişmenin ardından transfer çalışmalarına hız verdik. Mepmet Birinci'nin vermiş olduğu rapor doğrultusunda takıma yeni futbolcular kazandıracağız. İlk yarıyı 19 puanla tamamlayan Tokatspor'umuz ikinci yarıda bambaşka bir performans sergileyeceğine inanıyoruz. İkinci yarı herkesin takdir edeceği ve başarılı sonuçlara imza atacağına inandığımız bir takım kuracağız."

Sayfa Başı