Kayseri'deki Hain Saldırıya Tepkiler | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Kayseri'deki Hain Saldırıya Tepkiler

Tokat'ta temaslarını sürdüren Milli Savunma Komisyonu Başkanı...

2016-12-18
Kayseri'deki Hain Saldırıya Tepkiler

AK Parti Tokat Milletvekil ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt, "Terör kırsalda yenilince, Türk Ordusu, güvenlik güçleri başarılı olunca şehir merkezlerine böyle alçakla saldırıları oluyor" dedi.

Tokat'ta temaslarını sürdüren Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, basın mensupları ile düzenlenen programda bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Metin Polat'ın konuşmasının ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Beyazıt, Kayseri'deki terör saldırısını lanetleyerek, "Hain, alçak terör faaliyeti ile canlarımızdan şehitler oldu. Sabrı cemil niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Kayseri'deki askeri birliğimiz Kıbrıs Barış Harekatında görev almış, anlı şanlı bir birliğimiz. Bu terör saldırılarına alışmayacağız, milletimizi alıştırmayacağız. Terör kırsalda yenilince, Türk Ordusu, güvenlik güçleri başarılı olunca şehir merkezlerine böyle alçakla saldırıları oluyor. Artık terörle mücadele konsepti değişti. Bütün teröristleri inlerinde bulup yok etmeye yönelik oldu. Terör dağda, inde yaşamayacağını anlayınca şimdi şehirde bu tür saldırıları yapar hale geldiler" diye konuştu.

Terörle, ekonomik dar boğaza sokmak ile Türkiye'nin büyümesini engellemek isteyenler olduğunu ifade eden Beyazıt, "Türkiye Cumhuriyeti büyüyor. Ekonomik olarak büyük 20 ülkeden biri iken 10 ülkeden biri olmayı, 5 ülkeden biri olmayı hedef koyuyor. Dünya 5'ten büyüktür diyor. İşte Türkiye'nin büyümesini istemeyenlerin yaptığı olaylardır bunlar" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seferberlik çağrısı ile ilgili Beyazıt, "Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği seferberlik çağrısı ekonomik olarak seferberliktir. Ensemizde boza pişirmek isteyenlere karşı bir seferberlik çağrısıdır" dedi.

Seyirtepe Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programda AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt'a Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, AK Parti İl Başkanı Metin Polat, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer, AK Parti Tokat Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mesut Aktürk ile Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Sayfa Başı