Erbaa İlçe Müftüsü Muhammet Kara Emekli Oldu | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Erbaa İlçe Müftüsü Muhammet Kara Emekli Oldu

Erbaa İlçe Müftüsü Muhammet Kara Emekli Oldu

2022-02-23
Erbaa İlçe Müftüsü Muhammet Kara Emekli Oldu

Erbaa İlçe Müftüsü Muhammet Kara Emekli Oldu

2017 yılından itibaren Erbaa İlçe Müftüsü olarak görev yapan Muhammet Kara emekli oldu.

1962 Trabzon ili Arsin ilçesi Yolüstü köyünde dünyaya gelen Erbaa ilçe müftüsü Muhammet Kara, Diyanet İşleri Başkanlığındaki görevine 23.01.1990 tarihinde Kocaeli İli Gölcük İlçesinde Müezzin Kayyım olarak başladı. Değişik yerlerde Müezzinlik ve İmamlık görevlerinden sonra 04.06.2004 tarihinde Tekirdağ İli Malkara İlçesine Vaiz olarak atandı. 2005 yılında yapılan görevde yükselme sınavında başarılı olarak 19.10.2005 tarihinde Iğdır İli Aralık İlçesinde müftülük görevine başladı. 11.11.2007 tarihinde başladığı Rize İli İyidere İlçe Müftülüğü görevine altı yıla yakın devam ettikten sonra 09.09.2013 tarihinde Yalova İli Çiftlikköy İlçe Müftülüğüne atanarak 2017 yılına kadar görevine devam etti.2017 yılında Erbaa ilçe müftüsü olarak atanan Muhammet Kara 2022 Şubat ayı itibariyle emekli oldu.

Emekli Olan İlçe Müftüsü Personelle Vedalaştı

Erbaa ilçe müftüsü olarak görev yaparken emekli olan Muhammet Kara hocamız aylık personel toplantısında din görevlileriyle vedalaştı.

Erbaa müftülüğü tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen personel toplantılarının Şubat ayı toplantısına son kez katılan ilçe müftüsü Muhammet Kara emekli olması nedeniyle din görevlileri ve Kur'an kursu öğreticileriyle vedalaştı.

İlçe müftüsü Muhammet Kara yaptığı değerlendirmede,2017 yılından itibaren Erbaa'da görev yaptığını, Erbaa'yı ve Erbaalıları çok sevdiğini ve değer verdiğini söyledi. İlçe müftülüğü personelinden, din görevlilerinden ve Kur'an kursu öğreticilerinden çalışma süresi içerisinde memnun olduğunu dile getiren ilçe müftüsü, geldiği günden itibaren Kur'an kurslarına önem verdiğini, eğitimde kalitenin artırılması hafız sayısının çoğaltılması adına gayret sarfettiğini dile getirdi ve toplantıya katılan personelden helallik istedi.

Aylık personel toplantısı sonrasında Din Görevlileri Derneği ve Sendika temsilcileri ilçe müftüsüne plaket takdim ettiler. Toplantıda Kur'an kursu öğreticileri de ilçe müftüsüne takdimde bulundular.

Sayfa Başı