Erbaa Belediyesi Cumhuriyetin 100’üncü yılı için esnaflara 4 bin bayrak dağıttı. | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Erbaa Belediyesi Cumhuriyetin 100’üncü yılı için esnaflara 4 bin bayrak dağıttı.

Erbaa Belediyesi Cumhuriyetin 100’üncü yılı için esnaflara 4 bin bayrak dağıttı.

2023-10-30
Erbaa Belediyesi Cumhuriyetin 100’üncü yılı için esnaflara 4 bin bayrak dağıttı.

Erbaa Belediyesi Cumhuriyetin 100'üncü yılı için esnaflara 4 bin bayrak dağıttı.

Erbaa Belediyesi Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100.yılını kutlamak için hazırlıklarını sürdürüyor. Şehrin dört bir yanını bayraklarla donatan Erbaa Belediyesi esnaflara 4 bin bayrak dağıttı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle şehirde bayrak yürüyüşü ve sergi de düzenlenecek.

Esnaflara 4 bin Türk bayrağı dağıtacaklarını ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl "Biz çok heyecanlıyız aslında. Ulu bir çınarın 100. yılını Pazar günü kutlayacağız. Bu çerçevede hazırlık olarak şehrin dört bir yanını bayraklarla donatmaya çalışıyoruz. Bütün sokaklarda bütün kentte bu heyecanı herkes hissetsin istiyoruz. Zaten hissediyorlar. Bunu görsel anlamda da belki farkında olmayan çocuklara da Cumhuriyet coşkusunu hissettirme adına böyle bir çalışma yapıyoruz. Esnaflarımıza da bayrak dağıtacağız. 100. yıl anısına esnaflarımıza yaklaşık 4 bin bayrak dağıtımında bulunacağız. Mutluyuz. Coşkuluyuz. Cumhuriyet sonsuza kadar payidar kalacak. Pazar günü de törenler sonrası akşam 18.30'da belediye yüzme havuzu önünde toplanıp Erbaa'daki bütün sivil toplum örgütleriyle, bütün kurumlarıyla bütün kulüpleriyle, spor kulüpleriyle; şehrini seven, ülkesini milletini seven halkımızla beraber Cumhuriyet coşkusunu kortej yürüyüşü ile kutlayacağız. Biz farklı hazırlıklar da yapmıştık. Ancak Filistin'deki kardeşlerimizin ümmetimizin orada yaşamış olduğu İsrail zulmünden kaynaklı istediğimiz etkinlikleri yapamayabiliriz ama Cumhuriyet coşkusunu içimizde yaşayarak, bunu da olabildiğince dışarıya yansıtarak yaşayacağız. Ben Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyorum tebrik ediyorum. Başta ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk silah arkadaşları ve bütün şehitlerimizi de anıyorum. Hepsine minnet duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Cumhuriyetin bir ferdi olmaktan, özellikle Cumhuriyetin 100.yılında belediye başkanı olarak çalışmaktan da şeref duyuyorum. Onur duyuyorum." dedi.

Sayfa Başı