21 YIL ÖNCE YAZILAN MEKTUP BAŞKAN'A ULAŞTI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

21 YIL ÖNCE YAZILAN MEKTUP BAŞKAN'A ULAŞTI

PTT AŞ tarafından 2002'de düzenlenen "2023'e Cumhuriyetimizin 100. Yılına Mektup Kampanyası" kapsamında Eski Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan tarafından dönemin belediye başkanına yazılan mektup Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl’e ulaştırıldı.

2023-10-30
21 YIL ÖNCE YAZILAN MEKTUP BAŞKAN'A ULAŞTI

PTT AŞ tarafından 2002'de düzenlenen "2023'e Cumhuriyetimizin 100. Yılına Mektup Kampanyası" kapsamında Eski Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan tarafından dönemin belediye başkanına yazılan mektup Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl'e ulaştırıldı.

PTT tarafından 2002 yılında düzenlenen ‘2023'e Cumhuriyetimizin 100. Yılına Mektup Kampanyası' kapsamında Eski Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan tarafından kaleme alınan mektup Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl'e teslim edildi. Makamda mektubu açıp okuyan Ertuğrul Karagöl daha sonra Eski Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan'ı telefonla arayarak kendilerini ziyaret edeceğini belirtti.

Ahmet Yenihan'ın yaptığı hizmetler ve yazdığı mektup ile gelecek için biz vizyon koyduğunu, Cumhuriyetin 100.yılında görev yapmanın kendilerine nasip olduğunu belirten Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl "Bize geçmişten Ahmet Yenihan Başkanımız bize geçmişi anlatmış. Çok ta güzel ifade etmiş. Geleceğe bir vizyon geliştirerek Erbaa için bir hedef ortaya koymuş. Biz kendisine hem geçmişte yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Erbaa'yı bölgede diğer şehirlerin önüne geçecek bir sürece soktuğu için teşekkür ediyoruz. Cumhuriyetin 100. Yılında bu mektubu almak bize nasip oldu. Cumhuriyetin 100.yılında Erbaa'da görev yapmak bizlere çalışma arkadaşlarımıza, meclis üyelerimize nasip oldu. İnşallah bizler de Erbaa'yı daha güzel günlere, daha güzel yarınlara insanların mutlu geleceğe de umutla baktığı, hiçbir hemşehrimizin dışarıya gitmek zorunda kalmadığı burada yaşarken altyapısı ile üstyapısı ile, rekreasyon alanlarıyla şehrin diğer sosyal donatılarıyla bu şehirde yaşamaktan keyif aldığı mutlu olduğu bir şehir inşa etmeye çalışıyoruz. Bu çalışmadan dolayı da Ahmet Başkanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Sayfa Başı