Cumhuriyetimizin 100. Yılı Erbaa'da büyük bir coşku ve heyecan ile kutlandı. | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Erbaa'da büyük bir coşku ve heyecan ile kutlandı.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı büyük bir coşku ve heyecan ile kutlandı.

2023-10-30
Cumhuriyetimizin 100. Yılı Erbaa'da büyük bir coşku ve heyecan ile kutlandı.
Cumhuriyetimizin 100. Yılı büyük bir coşku ve heyecan ile ilçemizde kutlandı.
28 Ekim Perşembe günü Atatürk Büstüne Çelenklerin sunulmasıyla başlayan kutlama etkinlikleri, bugün Kaymakamlık Makamında Erbaa Kaymakam Sayın Dr. İsmail Altan Demirayak, Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ve Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Değerli ' nin tebrikleri kabul etmesiyle devam etti.
Akabinde Cumhuriyet meydanında devam eden etkinliklerde, Kaymakam Sayın Dr. İsmail Altan Demirayak, Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ve Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Değerli törene katılanların bayramlarını kutladı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından Kaymakam Demırayak'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Törende şiirler okundu, koro sunumu yapıldı, ilkokul öğrencilerinin gösterileri, zeybek gösterisi, spor gösterisi sergilendi.
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıldönümü dolayısıyla yapılan şiir, kompozisyon, resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize, protokol tarafından ödülleri verildi. Kutlama etkinlikleri resmi geçit töreni ile devam etti.
Cumhuriyetimizin 100. Yıl yürüyüşü yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Kaymakam Sayın Dr. İsmail Altan Demirayak, İlçe protokolü ve ilçe halkının katıldığı, Belediye Yüzme Havuzu önünde başlayan yüzyılın yürüyüşü, Cumhuriyet meydanında son buldu. İlçemiz meydanında devam eden kutlama etkinliklerini Kaymakam Sayın Dr. İsmail Altan Demirayak, vatandaşlarımızla birlikte izledi.
Yaşasın Cumhuriyet !
Sayfa Başı