HEMŞEHRİMİZ VELİ ARSLAN SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANLIĞI A.ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

HEMŞEHRİMİZ VELİ ARSLAN SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANLIĞI A.ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Erbaalı Hemşehrimiz İş insanı Veli Arslan İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanlığı için A.Adaylık başvurusunu yaptı.

2023-11-23
HEMŞEHRİMİZ VELİ ARSLAN SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANLIĞI A.ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Tokat Erbaalı Hemşehrimiz iş insanı Veli Arslan İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanlığı için A.Adaylık başvurusunu yaptı.

Arslan yaptığı açıklamada:

Kıymetli Sancaktepeli Komşularım…

Hazır ve kararlı olarak çıktığım bu yolda Sancaktepe'mize hizmet aşkı ile bizde varız diyerek, bu yola çıkan bütün arkadaşlarımızla dostluk ve dayanışma içerisinde aday adaylığı sürecini başlatacağız.

Rotamız belli; hedef Türkiye yüzyılına yakışır Sancaktepe için üzerimize düşen görev ve sorumluluk anlaşıyımızla, ilçemizi yönetmek ve mutlu bir kente dönüştürmek üzere var gücümüzle çalışmak.

Siz değerli Sancaktepe'li komşularıma, ilçemizin daha sosyal kültürel bir statüye kavuşması için bitmek bilmeyen heyecanımız ile adil bir şekilde layık olmaya çalışacağıma söz veriyorum.

Belediyemizi halk ile birlikte yönetme prensibi ile sizden aldığım destek doğrultusunda haktan ve adaletten ayrılmayan bir görüş içinde hizmet edeceğim .

Sancaktepemizin vizyonunu daha ileriye taşımak için sizlerin desteğine talip olarak Adalet ve Kalkınma Partimizin önderliğinde Sancaktepe Belediye Başkanlığı için aday adaylığı sürecimi başlatmak istiyorum.

Çıktığımız kutlu yolda desteklerinizi bekliyor selam ve saygılarımı sunuyorum .
Allah muvaffak eylesin... dedi.

Sayfa Başı